VH-tränaren efter kvällens match

Vimmerbys tränare, Anders Spaak, grämde sig över kvällens 4-1-förlust mot Olofström:

"Matchen var lite lik de båda tidigare som vi har spelat, men med den skillnaden att vi var mycket bättre i kväll. Vi inledde riktigt bra och skapade en hel del. 1-0 efter tio minuter var missvisande. Sedan tycker jag faktiskt att de får tre riktiga skitmål, som helt vänder matchen i slutet av den första perioden.
Efter målvaktsbytet tycker jag att vi stabiliserar upp det och har väl så mycket som Olofström under den andra och tredje perioden.
Vad vi ska ta med oss av kvällens match är att vi minimerar misstagen i egen zon. Vi är bra organiserade och spelar betydligt mer moget än mot Vita Hästen och Karlskrona.
Det har blivit lite bättre för varje match som har gått. Kan vi fortsätta så, så kommer vi ta många poäng framöver."