Kvalklart till ettan - VIK och Grästorp överlägsna

Nu kan inte ens de försiktiga VIK-fans, som envist har hävdat att "inget är klart förrän den sista matchen är spelad", blunda för det som har varit självklart en längre tid.
Om man nu kan bli division 1-klara "i kavaj", så var det nämligen vad Västerviksspelarna blev i går kväll. Resultaten gick med laget (Grästorp vann borta mot Grums och Hammarö skrällde mot Gislaved). I och med det är det nu helt klart att Västervik och Grästorp spelar division 1 kommande säsong. Stort grattis till er båda!

Även i kvalserie F till division 1, är det slut på spänningen. Både Kungälv och Pantern vann i går och säkrade därmed fortsatt spel i division 1. Och återigen floppade Tyringe när det gällde som mest.

I kvalserien till Allsvenskan är det helt ovisst. KRIF fick stryk borta mot Borås i går och är, med sin enda inspelade poäng, helt avhängt. Olofström och Sundsvall har en match mindre spelad, men om vi (för spänningens skull) tar oss friheten att tro att Olofström vinner den hängmatchen, så skiljer det bara två poäng mellan ettan och femman i tabellen när halva kvalserien nu är spelad.

Kanske läge för Vimmerby Hockey och Västerviks IK att redan nu börja sälja årskort till kommande division 1-säsong? För jäklar vad det kommer bli trångt på läktarna. Derbyfebern har redan börjat hetta i fansens pannor.

.

Kommentarer
Postat av: MK

Och här händer inget!!!

2012-03-26 @ 14:19:08
Postat av: Pelefant

Hej allihop! Vad händer?? blir det några nyförvärv? Varför så tyst. Läste att ordförande ska sluta. kom nu med bra nyheter så man kan sova ordentligt.

2012-03-28 @ 18:44:36
Postat av: Åsedabo

Har du tagit semester eller?

Saknar inläggen här, finns ju inte någon annan blogg som är av värde att läsa. kom igen nu nått händer väl i hockey världen:)

2012-03-29 @ 19:34:32
Postat av: SL

grattis VIK till förlängning på tränar kontraktet.

Nu kan väl värvar jobbet dra igång L* givetsvis är det full rulle på sportgruppen , nu när tränare karlin är klar för ytterligare ett år. bra början med georgsson tillbaka, kul för laget att han skrev på 2 år. Några sign till lär väl komma snart VIK är ju tidigt igång i år o återtågen får ju inte stanna, på väg mot nya mål...

2012-03-30 @ 10:56:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0