Arboga, tunga VIK-skador och CJS till Hästen

Arboga imponerade i söndags och vann borta mot Västervik med 6-4. Två dagar tidigare vann man borta mot Kumla med 4-2. Dessförinnan hade man fem raka förluster. Arboga är oerhört svårbedömt, men visst finns det kapacitet i laget. Framför allt har man några offensivt oerhört vassa pjäser (Holm, Orrsten, Kovalonok m fl) att se upp med. Senast lagen möttes vann VH med 6-1 och var sju resor bättre än gästerna på alla poster. Kan vi få be om en repris i morgon?

 

Premiärmålet i Elitserien kom i senaste omgången och i dag var det dags igen. Unge VH-fostrade LHC-backen, Linus Hultström, visar klass i Elitserien.

 

Tunga skador i Västerviks IK. Ragnar Karlsson (ledbandsskada i ett knä), Niklas Heed (spricka i käken) och Tomas Jörbrink (skada på mjälten) rapporteras vara tillbaka först efter jul. Lägg därtill Tobias Ulvbane (hjärnskakning) och Tobias Grahn (avstängd), så förstår du att läget kunde ha varit bättre inför onsdagens svåra bortamatch mot ett pånyttfött Mjölby.

 

Som väntat blev det Vita Hästen för Carl-Johan Svensson. Den Grästorps-fostrade centern fick lämna IK Oskarshamn i förra veckan och i dag presenterades han som kusarnas nästa nyförvärv. Bara att gratulera till en riktigt bra spelare. Om Vita Hästen bara får ut en liten del av det som IK inte har fått, så kommer CJS göra succé i ettan.

 

Positivt för Västervik att hårdjobbande Danne Stolt i sportgruppen har (ytterligare) ett nyförvärv klart. Namnet kommer att droppas av honom under morgondagen, då den unge och välväxte forwarden sannolikt kommer göra debut redan borta mot Mjölby. Håll koll på VIK:s hemsida.

 

I morgon här på bloggen: Vikke Allvin landar en tung lista på aktiva VH-fostrade spelare i förskingringen samt några andra sköna VH-profiler, som fortfarande är aktiva. Vad gör de, var spelare de och framför allt varför (spelar de inte kvar i VH)? Missa det inte!

 

 

.


Kommentarer
Postat av: Durb

Vore kul att läsa lite mer om Vik och Danne Stolt. Tycker att de har hamnat lite i skymundan här på "vh-bloggen".

2012-11-21 @ 09:22:17
Postat av: ------>Durb

Nä det vore det inte.

2012-11-21 @ 20:05:07
Postat av: stefan

Durb?
Var i beskrivningen för denna blogg står det att det är en VIK blogg?
Det utrymme som VIK får här är vad dem är värda om dem gör något bra eller dåligt!

2012-11-21 @ 21:27:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0