Skadad njure håller Wahlberg kvar på sjukhuset

I slutet av gårdagens match mot Grästorp fick VH-backen Emil Wahlberg ta emot rejält med "stryk". Placerad framför mål i ett numerärt överläge åkte han på flera crosscheckings i ryggen och tvingades direkt kliva av isen. Efter matchen hade Emil rejält ont och det konstaterades även rikligt med blod i urinen.
 
På vägen hem stannade spelarbussen på sjukhuset i Jönköping för att låta läkare titta till Wahlberg. Efter undersökning beslutades att han skulle få stanna kvar över natten. Nu på morgonen kom diagnosen:
 Resultatet av crosscheckingen blev ett sår på njuren och en blödning. Det betyder sängläge åtminstone hela dagen idag och jag kommer få stanna kvar här på sjukhuset i Jönköping till minst i morgon. Ännu har jag inte fått några besked om hur länge jag blir borta från hockeyn, men det ska förhoppningsvis inte behöva vara allt för länge, säger Emil själv på torsdagsmorgonen.
 
Samtidigt kan man i dagens nummer av Nya Lidköpings Tidning läsa att Grästorp ondgör sig över domaren, som de anser var enögd och helt på Vimmerbys sida.
– Var vi så mycket fulare än Vimmerby att vi förtjänade sex tvåor i rad, frågar sig hemmatränaren Anders Lundström i NLT.
– Nej, det är bara så att vi som bottenlag får det mesta emot oss. Så var det också mot Skövde. Vimmerby är ett mycket bra lag som inte behöver extra hjälp. Det känns riktigt surt att behöva förlora på det här viset, säger en irriterad Lundström.
 
 
.

Kommentarer
Postat av: 60-talare


Jaha, domaren enögd, jaja,,, men skadade njurar efter checking, bör ju dömas minst 20x2 min,puckat jävla uttalande!

2013-11-28 @ 11:40:27
Postat av: nisse

Tar man bort protester och för många spelare på isen så är väl inte skillnaden så stor i antalet utvisningsminuter jaja man kan se med vilka ögon man vill. Krya på er alla skadade Gul/svarta tigrar.

2013-11-28 @ 12:12:28
Postat av: Anders

Hoppas Emil kryar på sig så att han kan spela snart,synd att en av våra bästa backar ska bli skadad oxå.

2013-11-28 @ 12:41:29
Postat av: Anmälan?

Kommer Vimmerby att anmäla den cross-checkande Grästorpsspelaren? I konsekvensens namn alltså.

2013-11-28 @ 16:48:50
Postat av: Pfff

Jävla tramsinlägg. Det är en jävla skillnad på en crosschecking som tar illa och det Mitman gjorde, ser du inte det är det bättre du fokuserar på att hitta rätt glasögon och en mer gedigen hockeyutbildning.

2013-11-29 @ 01:47:15
Postat av: Anonym

Som vanligt vh tattare anmäl han nu då era javla fegisar

2013-11-29 @ 06:50:22
Postat av: Thomas

Haha. Vh tattare som är jävla fegisar. Måste säga att man är riktigt tuff när man skriver anonyma inlägg

2013-11-29 @ 12:25:39
Postat av: Tjoo

Vilket elände, skadorna hopar sig :(. Men Vimmerby behöver inte sina poängkungar det har dom andra grabbarna visat och klivit fram för att ta på sig rollen. Vimmerby spelar ishockey mot andra lag som inte kan det och måste använda fula spelstilar för att göra nåt mot Vimmerby. Många som gnäller här behöver ta sin ADHD medicin och gå om grundskolan för rättstavning verkar inte vara deras största talang hehe. Forza VH.

2013-11-29 @ 12:38:01
Postat av: xl

Whalberg är seriens klart bästa back borde spela i allsvenskan . skador ingår tyvärr o domarna är jävligt dåliga på och ta bort crosscheking , tar bara för hakning ? VH har ju pengar bara o köpa/låna in nya killar. Västervik måste väl ersätta sin långtidskadade back Lindh ,om de har resurser?

2013-11-29 @ 13:57:31
Postat av: Anmälan - jasså inte???

>>>Pfff
En cross-checking som tar illa? Låter det så nu? Så här står det i bloggen: "Emil Wahlberg fick ta emot 4-5 stenhårda crosscheckingar i ryggen". Som jag ser det är detta ett mer uppenbart sätt att försöka skada någon på, än det Mitman gjorde. Glasögon har väl förövrigt inte med det här att göra. Det är ju frågan om en rationell bedömningssak. En mer gedigen utbildning kan det inte heller bli tal om eftersom det förutsätter att jag redan har en (icke-gedigen)sådan, vilket inte är fallet. Till skillnad från dig(?) har jag ingen hockeyutbildning alls och tycker inte att det behövs heller för att undra över konsekvensen i de här två fallen.

2013-11-29 @ 14:14:40
Postat av: Berra

Kan inte Västervik acceptera att Vimmerby är bättre i hockey? Är alla från Västervik tårögda efter att Vimmerby hockey anmält Mitman? Tror ni ska se över ert eget innan ni gormar som idioter på bloggar runt om i hockey Sverige. Det blev 3 segrar till VH denna säsong acceptera det bara och ta det som män. Det sista derbyt skadades Björn allvarligt och det var pga en "IKKE OK SPARK FRÅN MITMAN SOM DELADES UT" det tror jag alla kan se på filmen som finns. Man får inte sparka i hockey är kanske regler som ska nämnas. Sluta tjut om det nu patetiska fisk rensare och gå vidare. Sen stå för vem du är istället du inger mer respekt då.

P.S försök ta er till allettan och koncentrera er på det så får ni nya försök denna säsong, annars bättre lycka nästa.

2013-11-29 @ 17:28:05
Postat av: XL

borde inte domarna granskas , vid flera tillfällen av oberoende kontrollanter och få en bedömning efter match , skriftligen lämnat av en domaransvarig /värd. 1-10 i olika poäng . Bägge lagen fyller i en också och sedan lämnas de till förbundet . På så sätt får vi bort mycket skit i hockeyn , även om det inte fungerar ,med säkerhet ,domare,spelare mm Belöningssytem till klubbar som utvecklar bra anda för domare ,säkerhet ,kontroll , publik .

2013-11-29 @ 18:03:32
Postat av: jocke

Man får inte sparka men crosschecka så man passar blod? Aha jag förstår. Och så det här med spark,jag tycker mer det är en svepande rörelse. Att Vimmerby är bättre än vik är solklart,det är bara tråkigt att mitmans karatespark har fått för stort fokus bara för att oturen var framme



2013-11-29 @ 21:16:20
Postat av: robbe runk

jocke...
crosschecking är väl ändå, till en viss grad, en del av sporten, eller?
framför mål i powerplay får man lite stryk, det är sen gammalt.
att kliva över mittlinjen vid första nedsläpp en match för att skicka omkull en motståndare är inte det.
Kan du hålla med så långt?
Jag tycker bitterheten lyser igenom allt för mycket på vissa håll...
men varför vill (vad jag antar är västervikare, liksom du?) göra sig roliga om att VH ska anmäla denna händelse?
Men kan inte du, jocke, liksom jag och alla andra lägga det bakom oss nu? som du säger "stor fokus" ändå är det ingen som skrivit nåt om det på flera dagar förens du å nån mer tog upp det igen nu...
Gjort är gjort, från alla sidor. åsikter kommer alltid gå isär å det får vi leva med.

2013-11-30 @ 00:41:21
Postat av: Gurra

Vem fan är "Berra" då? Varför skriver du inte ditt verkliga för- och efternamn så alla kan "se vem du är"?

I övrigt är ditt inlägg så hopplöst korkat att jag inte ens vill kommentera det.

2013-11-30 @ 06:55:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0