VH-bloggen lägger ner...

...verksamheten för en dag. Bara enduro idag!

Lördagen ägnas, förutom ett par timmars besök i ishallen, alltså uteslutande åt Novemberkåsan. Åkte ut vid kl 08.00 i morse, anlände med andan i halsen till ishallen kl 14:59, därefter hem och äta och nu ut i gyttjan för ytterligare tio timmars enduro.

Därför ytterst kort sammanfattning av Vimmerby-Skövde i HockeyEttan i kväll - en match som slutade 4-2 till hemmalaget: Bra match mellan två spelande lag. Kul att se en match som inte blir sönderblåst p.g.a. en massa meningslösa utvisningar. VH aningen vassare rakt igenom och segern var nog trots allt ganska välförtjänt.

VH:s nyförvärv från SSK, Nicklas Strid; fick en hyfsad start. Han anlände till Vimmerby i morse, var med på uppvärmningen och gjorde sedan 1+1 i matchen.

Riktigt bra insatser - IGEN - av Markus Palmberg och Rasmus Davidsson. Bäst av alla dock Il Capitano, Emil Wahlberg. Kung på isen, kung vid sidan av isen.

Kan inte låta bli att ge en pik åt alla förståsigpåare som har hävdat att Vimmerby är ett halvt lag utan före detta kaptenen Jakob karlsson (nu i Södertälje). Åk och kolla, säger jag bara!
 
 
.

Kommentarer
Postat av: olle

Ursh, vad du skräms!!! F.ö håller med om att VH är värda en betydligt större publik.

2014-11-22 @ 18:59:44
Postat av: Anonym

Fan va du skräms gubbe :)

2014-11-22 @ 19:29:20
Postat av: Anonym

Fan va du skräms gubbe :)

2014-11-22 @ 19:29:23
Postat av: Stå

Tycker även att Evertsson i målet förtjänar beröm. Riktigt bra och stabil. I mina ögon är han given etta!

Sen får vi verkligen hoppas att Jaensson landar en center till förstafemman snarast, kommentar överflödig för alla som sett de tre sista matcherna.

Svar: Du har rätt. Evertsson var också riktigt bra.
vhbloggen.blogg.se

2014-11-23 @ 10:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0