Sista kvällen med gänget

Ja, eller åtminstone sista matchen med gänget. Det lär det vara för ett antal spelare i det Vimmerby Hockey, som i eftermiddag avslutar säsongen med ett bottenmöte i den södra Allettan mot Skövde. För utan att veta, så har jag en stark känsla av att det kommer bli storstädning i truppen till nästa säsong. Hittills har den nya sportgruppen förlängt med kapten Emil Wahlberg samt viktige Jim Nordh, och ett antal ytterligare "egna" spelare är i rappet att skriva på, om de rykten jag har hört stämmer.
 
Seger med sex mål mot Skövde. Det är vad som gäller om VH har tänkt sig att undvika sistaplatsen. Desto mer intressant är hur övriga matcher i serien slutar. Att Pantern vinner och att Troja kommer tvåa är ju klart sedan tidigare. TIngsryd (22 poäng) och Västervik (21) är klara för play off, medan Tranås (19) och Kristianstad (17) slåss om den sista platsen. I dag möts Troja-Västervik, Pantern-Kristianstad och Tingsryd-Tranås. Hoppas verkligen för Tranås skull att Pantern mönstrar starkast möjliga lag och även lyckas motivera sig, för jag tror nämligen att Tingsryd borta blir en tuff TAIF-drabbning för Tranås.

Nedsläpp klockan 16.00. Drygt två timmar senare har vi svaret.
 
 
.

Kommentarer
Postat av: Matrix

Bra säsong ändå som helhet av VH och när man ser tabellen så får man väl erkänna att den södra serien är snäppet starkare. Endast VIK vidare från VH:s serie. Hoppas på bättre tag nästa säsong!

2015-02-15 @ 19:02:57
Postat av: Kane

Vem vann fighten mellan Pavel och Karlsson? Nån som var där som vet?

Svar: Vi får nog säga oavgjort. Det hann inte bli mycket till fight innan domarna var där emellan och särade på dem.
vhbloggen.blogg.se

2015-02-16 @ 05:37:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0