Mest desperat vinner i dag!

Mest desperat vinner! Ja, lite så lär det nog se ut i Vimmerby ishall i eftermiddag.
Man ska väl inte säga att det är ett måste med seger för Vimmerbys del, men inte långt ifrån. Laget parkerar på sista plats i den södra Allettan, med en poäng. Den togs hemma i den senaste hemmamatchen, mot serieledande Pantern – VH:s klart bäst genomförda match på flera veckor.
Spelet på bortaplan ska vi dock inte prata om. Och det behöver vi ju inte heller, eftersom det nu väntar två hemmamatcher i rad – mot Västervik på onsdag och så då Tingsryd i eftermiddag.

Om Vimmerbys knackiga serieinledning kanske inte är helt oväntad, med tanke på den turbulens som har varit i och kring klubben under en tid, så är det desto mer överraskande att tunga seriefavoriten Tingsryd inte har gått bättre än vad de har gjort. För närvarande ligger laget på sjätte plats – alltså utanför topp fem, vilket innebär vidare kval mot Allsvenskan.
Inför förra omgången hade TAIF haft förtvivlat svårt att producera framåt - bara två mål på de elva dessförinnan senast spelade perioderna. När det så blev islossning i offensiven mot Västervik (sex mål framåt) bjöd man samtidigt på öppen gata bakåt (sju mål i ändan).

Vimmerby kommer till spel med ordinarie lag i efetrmiddag. Dock har inte alla övergångspapper hunnit bli klara för amerikanske centerförvärvet, Jeff Smith, ännu. Han hoppas bli klar till onsdagens match.


Vimmerby möter nu alltså i tur och ordning Tingsryd, Västervik och Skövde – de tre lag som inför eftermiddagens omgång ligger på de tre platserna närmast framför oss. För att ha en rimlig chans att nå topp fem så är nog minst sex poäng på dessa tre matcher ett måste.

Nu kör vi!


Kommentarer
Postat av: Jonathan

Vågar vi tippa? Jag håller på VH men hjärnan kalkylerar att rimligt resultat blir 2-5 (Tingsrydseger).

2015-01-10 @ 15:17:43
Postat av: Renegade

Härligt VH ! Nu tar vi Västervik av bara farten!

2015-01-10 @ 18:38:43
Postat av: Sthlm

F...n va gött att daska till alla förståsigpåare. Härligt krigat vh!!!
Nu hoppas jag att alla ställer upp för sitt lag och går på dom kvarvarande hemma matcherna. Det gäller att stötta i vått och torrt och inte bara vara medgångs supporter.
(Ps. Leksand torskade första 7 matcherna i shl..... Bara en liten reminder)

2015-01-10 @ 18:52:30
Postat av: Vigge

Så jäkla starkt att resa sig ur motgångarna och vända trenden! :D Fortsätt på den inslagna vägen i de kommande matcherna, det går inte att fokusera på de som inte är kvar i laget längre. Det enda som ni kan påverka är hur ni förbereder er och vilken inställning ni tar med er ut på isen.
Vi som supportrar kan påverka mer än vad vi tror genom att ställa upp för och stötta vårt lag i både med- och motgång!! It aint over til it's over!

2015-01-10 @ 19:12:47
Postat av: VH fan

Härligt VH stark moral idag Forza VH !!!!

2015-01-10 @ 19:28:55
Postat av: Ståplats

Calle Bratten kung i VH idag

2015-01-10 @ 19:38:26
Postat av: Svenne

Synd inte VH har kvar Jakob, Holmberg, Ackered,Eriksen då vore vi med i toppen helt säkert hemma är vi grymma

2015-01-10 @ 19:48:09
Postat av: Fredrik Strömdahl

Kul å se vissa personer i hallen idag som inte skulle gå dit mer...!! Förutom bratten så var Svensson klart bäst.

2015-01-10 @ 20:31:36
Postat av: Kjelle

Förbannat skön seger!
Grattis alla VH krigare😄

2015-01-10 @ 21:49:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0