Missa inte Oxarnas intervjuserie

Seriekollegorna Mariestads Bois supporterklubb, Oxarna, har en ytterst levande och najs sida. Just nu kör man en intervjuserie med flera av landets bästa och mest intressanta hockeybloggare med koppling till division 1. Där vädras allt inför den kommande säsongen. Missa den inte - du hittar den här.
 
.

Hästenbloggen lägger favoritskapet på Vimmerby

Det är tydligen inte bara hockeyskribent Lappalainen som tror på Vimmerby. Även bloggen After Ice håller Vimmerby som större favorit än det egna favvogänget, Vita Hästen.
 
.

Benjie tippar Vimmerby högt

Benjies Hockeyblogg synar Allsvenskan och Division 1. Har glömt att vidarebefordra hans tips inför kommande division 1 E. Här kan du läsa vad han tror om Vimmerbys chanser.
 
.

Dra på trissor...

...hade man nog sagt i en gammal putslustig svensk pilsnerfilm. Och det var inte långt borta i dag heller. Saken är denna: I dag kan vi läsa Toni Lappalainens (känd och inte helt okontroversiell hockeytyckare/skribent/bloggare, med - åtminstone tidigare - sympatier hos Mjölby) vädra sina funderingar kring den kommande div 1 E-serien. Tidigare har mycket (ehhh... det mesta) med Vimmerby Hockey tokdissats. I fjol gav han oss inga chanser alls i ettan. När vi sedan tog oss till Allettan var allt över fyra poäng (tror jag det var) i så fall en av mänsklighetens största överraskningar ever. Hur det gick, vet du ju...
Så, vad är då det oväntade med Tonis profetia anno 2012? Jo, han tippar Vimmerby som etta i div 1 E - före Vita Hästen! Sannolikt eller ej - läs hans analys av topp fyra i div 1 E på den förnämliga bloggsajten dragskott.nu.
 
.

Cirkeln sluten - sonen Rundqvist till Vimmerby

Fredrik Jaensson presenterade idag ytterligare ett spännande nyförvärv. 22-årige centern Adam Rundqvist, i fjol poängfyra i allsvenska Sundsvall, kommer bli en oerhört viktig pjäs i lagbygget.
Har precis lagt ut en text på www.vimmerbyhockey.se. Läs mer där.
 
Nu ska truppen kompletteras med en center och en forward av hög klass. En av dem kan bli klar redan innan helgen, om det vill sig väl.
 
.

Bratten en tungviktare i ettan

Well, smyger väl igång så smått här igen - när jag känner för det. Kanske en gång om dagen, kanske en gång i månaden. Helt utan löften, helt utan krav.
 
Bloggmonstren i landet har i veckan rankat ettans bästa keepers. På en lista hamnar Bratten nia och på en annan hamnar han femma. Och nu snackar vi om killar som har varit med ett tag och vet vad de snackar om. Listorna hittar du här: Mikael Mjörnberg och John Wikberg på dragskott.nu.
 
.
 

RSS 2.0