Michael Rosell klar för VH

Michael Rosell, forward från division I-laget Mjölby HC. Där har du en av två eller möjligtvis tre spelare, som kommer att förstärka Vimmerby Hockey i slutet av säsongen - och förhoppningsvis längre än så. Rosell bröt sitt kontrakt med Mjölby härom dagen och gör sin första träning med Vimmerby under tisdagen.
Michael Rosell är fostrad i HV 71 och spelade drygt fyra säsonger i HC Dalen (28 poäng på 14 matcher i fjol) innan han gick till Mjölby i division I inför vårsäsongen i fjol och där gjorde 19 poäng på 18 matcher. I år har det, trots en handskada som han precis är kvitt från nu, blivit 27 matcher i ettan.

Även seriekollegorna förstärker. I dag blev både Jiri Mucek (tryoutande back, som inte fick kontrakt med Olofström) och Panterns rutinerade försvarare Patrik Lindfors klara för Kallinge/Ronneby.

Återkommer förhoppningsvis med mer information under kvällen...

Sjukt silly silly-season!

Nån som vill veta hur det är att få ungefär 200 samtal från agenter under en och samma dag? Eller försöka få igenom lite smidiga beslut hos Migrationsverket? Välkommen som PRAO den 31 januari nästa år i så fall.

Får massor med frågor om kompletteringar till truppen. Stefan Sterner, Peter Gustavsson och Anton Karlsson har lämnat oss under säsongen och vår ambition har varit att innan transferfönstret stänger ersätta dessa.

Om sex timmar vet vi...
Jag återkommer senare i kväll/natt när personalen på Hockeyförbundet släcker och går hem.

Supporterbuss, ny huligantant och Jalles näsa

Åkte med supporterbussen till Åseda i dag. Säger inte mer än så...

Matchen då. Ja, är det någon gång begreppet "en kassaskåpssäker seger" passar in, så är det som beskrivning av kvällens drabbning. VH var helt enkelt bättre i allt och segern kunde ha varit betydligt större.

Bästa sättet att besegra ett defensivt lag med ett kompakt försvar? Helt klart att skaffa sig ett par måls försprång! För när Åseda tvingades kliva upp lite i banan och åtminstone försöka skapa målchanser, så var det vidöppet bakåt. Vet inte hur många gånger vi kom tre mot två och två mot en i kväll.

Jacob Isakssons näsa är nu ungefär tre gånger så stor jämfört med i vanligt slakt tillstånd. Jalle fick en puck i ansiktet och tvingades bryta kvällens match. Isen såg ut som en offerplats, men Jalle var trots det vid gott mod i omklädningsrummet efter matchen. Nu väntar läkarbesök.

Säga vad man vill om VH Ultras, men de går i alla fall inte obemärkt förbi. Ibland på gränsen, ibland strax över den. Men som sagt, de gör avtryck...

Tydligen redan ett 15-tal personer anmälda till Alvesta-bussen på söndag.

En ny Huligantant var nära att slå till i kväll. En dam hade nämligen bestämt sig för att stå exakt raden framför VH-klacken. Förmodligen hade hon stått på just den platsen de senaste 20 säsongerna och hade verkligen inga planer på att låta några fjunisar från Vimmerby ändra på det. Inte ens när hon fick en flagga viftande mitt i ansiktet gjorde hon en ansats till att ta ett kliv åt sidan, utan valde istället att försöka slita sönder flaggan.

Med den sista tillstymmelsen till röst, som han hade kvar, kom en trött men lycklig Fille H fram till mig i bussen och bad mig hälsa till "alla" via bloggen. Vilka dessa "alla" är, är jag inte helt säker på. Men efter VH-segern såg han ut att vilja ta hela världen i sin famn, så vi får väl tro att han då verkligen menade "alla"...

Elfte mest besökta matchen i helgen

Cool läsning vad gäller helgens publikliga i svensk hockey (Elitserien undantagen):
1)   3310 personer, Karlskrona-Olofström, Allettan Södra
2)   3025 personer Rögle-Troja, Allsvenskan
3)   1831 personer, Björklöven-Östersund, Allettan Norra
4)   1759 personer, Oskarshamn-Sundsvall, Allsvenskan
5)   1749 personer, Vimmerby-KRIF, Division II Södra B
6)   1707 personer, Västerås-Almtuna, Allsvenskan
7)   1619 personer, Bofors-Mora, Allsvenskan
8)   1116 personer, Mariestad-Vita Hästen, Allettan Södra
9)   1075 personer, Kristianstad-Nybro, Allettan Södra
10) 1004 personer, Västervik-Mörrum, Division I F Forts.
Om man räknar med de sex Elitseriematcherna som spelades, så var alltså Vimmerby-KRIF den elfte mest välbesökta matchen i landet i helgen.


Den gångna veckan hade www.vimmerbyhockey.se rekordmånga besökare. Drygt 4 000 unika besökare är nytt rekord genom alla tider.

Som vanligt när det är enkronasmatch så snackas det om fejkade publiksiffror och jag blir så jäkla trött på det där snacket. Jag tror faktiskt att det säger mer om de konspiratoriskt lagda skribenterna själva. Vi hade dubbel räkning vid entréerna i lördags och även om man gjorde ett överslag inne i hallen så går det inte att få det till annat än följande:
Fullsatt sittplats = drygt 500 personer
Kortsidesläktarna + runt hela sargen = 400 personer
Två stycken i det närmaste fulla ståplatsläktare = 2 x 400 personer

Rekord även på den här bloggen, som för första gången kom upp i över 10 000 träffar på en vecka.


Ja, sämre lördagar har man ju varit med om!

8-4 mot Real Kallinge är riktigt bra. 1749 på läktaren är fantastiskt. Segrar för både SSK och Sunderland kommer inte långt därefter. Sämre lördag har man ju varit med om. Samtidigt känner jag mig helt slut och uttömd nu.

Kallinge vimlar av utmärkta hockeyspelare. Däremot är avsaknaden av linjer i spelet märkbar. Fem matcher spelade efter juluppehållet och ännu har KRIF inte en enda trepoängare. Och var finns disciplinen?

Kallinges rapportör på everysport.se, Tommy Larsson, och KRIF:s assisterande tränare, Cembel Arvidsson, verkar inte ha riktigt samma syn på domarens insats i eftermiddagens match.
Medan rapportör Larsson bland annat tyckte följande:
”Kan säga detta är ren skär domarskandal”
”Måste säga att denna domare är den mest enögda domare jag någonsin skådat”
”Ren parodi”
Så sa KRIF-tränaren så här till en av ”de våra” i pausen mellan andra och tredje perioden:
”Domaren tillhör de bättre på planen”
”Jag kan inte säga att någon av utvisningarna är felaktigt dömd”
Sedan gick han in och gav sitt lag duktigt med skäll.

Åseda på onsdag och jag vet att Ultras håller på att rodda med supporterbuss. Återkommer med mer info om detta – om det blir något…

Några andra sidor om kvällens match:
http://en-stor-stark.blogspot.com/
http://fladderpass.blogg.se/
http://blogg.nsk.se/hockey/

Många som var riktigt bra i dag, så det är egentligen fel att gå in på individuell spelarkritik. Det finns ju spelare i vårt lag som man har höga förväntningar på och de levererade verkligen. Extra kul att se backarna Jacob Isaksson och Johan Andersson. Och Jojje, som klev rakt upp ur sjuksängen och gjorde ett jättejobb

Fick tre synpunkter på musiken idag:
”Så högt och skränigt att jag funderar på att inte förlänga mitt årsabonnemang nästa säsong”, sa en äldre man som jag pratade med.
”Sånt supersugande pop- och discoskit”, sa en av de hårdare grabbarna i min umgängeskrets.
”Skitbra”, sa en annan.
Inte lätt att tillgodose alla…

Robin Ekström lovade dyrt och heligt att Kallinge skulle krossas om han bara fick Swedish House Mafias ”One” som introlåt. Tur att jag laddade ner och levererade den till plattvändaren då… Och tack Ekis för hållet löfte!

12 000 kronor i vinstsumma till vinnaren i 50/50-lotteriet. Gött mos!

Ja, som sagt, Åseda på onsdag. Det lär bli en ruskigt svår nöt att knäcka. ”Operation mala köttmur” inleds på träningen på måndag.

I morgon blir det faktiskt en dag i hockeyns tecken – igen... Poolspel för yngste sonen och övriga killar i P9. Hemma i Vimmerby ishall väntar Lenhovda, Åseda och Virserum. Samling klockan 11.00. Sista matchen kl 17.00. Dags att sova, kände jag nu.


Nyförvärv, enkronasföretag ... och så lite VIK!

Ettan, tvåan och trean förlorade. Fyran Limhamn fick endast med sig en poäng. I och med Värnamos seger över serieledande Helsingborg i kväll (3-2 och HHC brände en straff med mindre än två minuter kvar), kan vi konstatera att absolut ingenting hände i toppen av tabellen under den 26:e omgången.

Mer än 200 kronor per besökare i morgondagens toppmatch mot Kallinge. Regionens företag har ställt upp på ett alldeles osannolikt sätt.

Sonen Lindh i Västervik har en blogg. Till den har han anlitat en krönikör (?!?!?!?), som i dag publicerar sitt andra alster. I den har han valt att publicera en lista, där Vimmerby Hockey dels benämns som ”Lilla Karlskrona” för att vi kontaktade en kontraktslös Emil Ekblad en gång, samt placeras absolut sist av alla kalla saker i den kallaste av alla kalla listor. Läs den innehållsrika och insiktsfulla krönikan på http://vikarn.blogg.se/

I dag gjorde vi klart med ett backförvärv. Olof König, 25 år, med 126 division I-matcher för Surahammar i bagaget, kommer att finnas till hands för oss under våren. På grund av sin arbetssituation kommer han dock inte att kunna spela kontinuerligt, utan vi ser Olof mer som en back up av riktigt bra klass.
- Den spelaren har jag varit ute efter i flera år. Han är möcke bra, var tränare Anders Spaaks kommentar.

I VIK-bloggar-krönikörens krönika avslöjas vidare en förhoppning om att VIK-klacken ska ansluta till Kallinges klack, White Angels i morgon. Mjölbys Michael Rosell får sig däremot en pungspark för sina VH-sympatier men vi bugar allra ödmjukast för att vår hockeykorv beskrivs som division I-mässig. Även om det i och för sig är det enda…

Nu är det bara timmar kvar till årets match. Oj, vad jag ser fram emot det. Men oj, vad tufft det kommer bli!


Största hatten av för Västervik!

Jag måste erkänna att jag är ruskigt imponerad av Västervik i ettans fortsättningsserie. Laget har haft en osannolik säsong kantad av tragedier, skador, kraxande olyckskorpar, spelare som har lämnat och en massa annat strul. Men lik förbannat är man nu där och vinner matcher på löpande band. Med den moral och det hjärta som stommen av spelarna i den klubben har och visar, så är jag säker på att VIK kommer klara sig kvar utan kvalspel. Då ser det betydligt värre ut för exempelvis Mörrum och Pantern - lag som på papperet ser klart vassare ut än VIK. Västervik förtjänar all respekt och uppskattning de bara kan få! Jag tror också att allt trassel har stärkt gruppen och att man nu har kommit igenom detta som en starkare enhet. Hatten av för klubben, för spelarna och inte minst för Thomas Lind, som gör ett enormt jobb!

Under ett par veckors tid har ryktet nått oss från flera olika håll. Och i dag blev det officiellt - då presenterades nämligen den estniske backen Kirill Kolpakov som klar för Boro VHC. Kolpakov spelade i Boro även förra säsongen.

Om nu vi tar oss hela vägen till kvalserien till ettan, så är det enda "tråkiga" med Västerviks framfart att vi ju går miste om två stekheta lokalderbyn.

Skönt att det kom en ny dag även efter gårdagen. Nässjömatchen är glömd (dock inte erfarenheterna vi fick av den) och nu ser vi fram emot helgens höjdare i hemmahallen. Vissa sa att inställningen till matchen mot Nässjö igår inte var helt hundra. Det kan jag däremot lova att den kommer vara mot Kallinge på lördag i alla fall…

Kan heller inte undanhålla er några citat från Nässjös störste retsticka, den alltid lika ödmjuke Sebastian Bergqvist. Följande sagt till SmT/VP i dag:
"Helt underbart att knäppa dem på näsan. De tror att de är så himla bra. Visst har de några klasslirare, men vi är bättre som lag. Jag tycker inte vi vinner orättvist. Vi kämpar bättre med alla våra egna unga spelare än det ihopvärvade Vimmerby. Det är sällan man ser ett lag ta så dumma utvisningar som Vimmerby gjorde i sista perioden".

Tack Sebastian för din givmilda leverans av tändvätska. Den kommer räcka många grillsäsonger här i Vimmerby!


Allt från idrottspsykologi till huliganraggare

Har svårt att bestämma mig för om jag ska vara förbannad över lektionen i idrottspsykologi som laget åkte på i Nässjö i kväll eller om jag ska glädja mig åt att det nu bara är ett fåtal dagar kvar till hockeyfesten mot Kallinge (gratismatchen på lördag), då vi får chans att revanschera oss?

Helsingborgs fans satt nog och gnuggade ögonen framför Everysport liverapportering i kväll. Förluster för både Vimmerby, Kallinge och Limhamn gör att HHC kan vara loss i toppen efter fredagens bortamatch mot Värnamo.

Med tanke på att det allllllllltid ser ut så här i Nässjö, förvånar det mig att vi klämmer oss rakt in i hemmalagets trånga fälla. Jag menar, det kom ju knappast som en överraskning att "vi-retar-upp-dem-utav-helvete-så-är-halva-matchen-vunnen"-taktiken skulle praktiseras även denna kväll? NHC är bra på det och vi måste lära oss att vara betydligt coolare och istället utnyttja situationerna mot dem. Utvisningskavalkaden som vi visade upp under matchens sista sju minuter var monstruös. Det tackade NHC för, gjorde två mål under tiden vi var frustrerade och vann därmed matchen med 5-4.

Innan träningen i morgon kommer kvällens match att dissikeras, var så säkra. Och jag hoppas att det gör att alla kan vända kvällens debacle till något att istället ta med sig som en erfarenhet.

VH Ultras fortsätter att dominera. I dag utgjorde VH-fansen ungefär 25% av den totala åskådarmängden i Höglandsrinken.

Kallinge är en gåta. Inte en seger under full tid i någon av de fyra matcherna efter juluppehållet. Med det laget!!! Misstänker att de kommer ruskigt laddade och revanschsugna till Vimmerby ishall på lördag.

Apropå Kallinges klack, så hade ju de under bortamatchen mot Nässjö problem med en huligantant, som gick till attack med förvändningen att det var förbjudet med trumma i Höglandsrinken. I kväll var det VH Ultras (o)tur. Enligt ögonvittnen var skillnaden att det denna gång istället handlade om en tvättäkta raggare som skulle göra upp... Det hela slutade dock lyckligt, då ett par mer välsorterade och rättrådiga Nässjöbor lyckades gå emellan.

Lång dags färd mot natt. I morgon kavlar vi upp ärmarna och siktar på att spränga 200-kronorsvallen avseende sponsring från deltagande företag till Kallinge-matchen.

Nu är han störst genom alla tider!

I går avgjorde kapten Widéen matchen mot Osby med två mål under de sista fem minuterna. Därmed blev han också Vimmerby Hockeys bäste målskytt genom tiderna. Totalt 76 mål stoltserar vår 31 år unge superback med nu. Lägg till detta att han sedan tidigare innehar titlarna flest assists, flest sammanlagda antal poäng och flest antal utvisningsminuter. Yeah…!!!

Läser i Norra Skåne att Osbys tränare, Stephen Higgins, tycker att hans lag lika gärna kunde ha vunnit matchen i går. Hmmm…

Kjell Allstrin fick sparken som tränare för Boro i förra veckan. Så vitt jag vet sitter nu f.d. assisterande tränaren, Leif Karlsson, på i stort sett samtliga poster kring laget nu (åtminstone den unika kombinationen sportchef och tränare). Men visst, det fick ju effekt. Förlust 0-10 i förra omgången förbyttes till seger med 6-3 i helgen.

Kallinges båda backar, André Boneck och Stefan Fredriksson, var i mitten av förra veckan och förhandlade med MAIF:s ordförande. I fredags blev så övergången officiell. Modigt av KRIF att släppa de båda duktiga försvararna till en klubb som man faktiskt kan få komma att möta i play off.

Apropå Kallinge/Ronneby, så väntar ju säsongens match i hemmahallen på lördag. Vi är nu uppe i närmare 170 ”enkronor” från sponsrande företag, som ser till att du bjuds på fri entré. Och jag lovar en upplevelse utöver det vanliga. Det blir massor med happenings, utlottningar, tävlingar samt inte minst en ruggig toppmatch och en rejäl kraftmätning mellan de båda klackarna, White Angels från Kallinge och vår egna VH Ultras. Från KRIF:s håll har man nu en full supporterbuss tecknad (50 personer). Om minst 20 personer till anmäler sig, så drar man iväg även med en andra buss. Bäddat för hockeyfest i Vimmerby ishall på lördag!

Vi fick ett par irriterande ”nej” från två tänkta nyförvärv i förra veckan. Båda värvningarna (spelare med rutin från spel i både allsvenskan och elitserien) föll på målsnöret, då deras privata och sociala situationer förändrades drastiskt med kort varsel (studier och fast jobb). Vi håller dock fortsatt ögonen öppna under de två veckor som återstår innan transferfönstret stängs.


"Usch vad dåligt. De borde ha vunnit med 10-1."

5-1 efter halva matchen var i underkant. Fråga mig inte hur det sedan gick till när det helt plötsligt stod 5-4 i slutet av matchen. Positivt dock att glädjen på nåt konstigt sätt bara blir större när man vinner jämna matcher.

Det har sagts om oss att vi bara har en kedja som producerar. Skönt att det överbevisas gång på gång på gång på gång (tre mål av tredjefemman i dag). Men vad ska man säga om Värnamo? Firma Bystedt-Ståhl-Elfving var ruskigt dominanta i sitt lag.

VH Ultras dominerar! Generalrepetition hemma mot Osby på söndag om en och en halv vecka, innan mandomsprovet mot Kallinge väntar lördagen därefter.

Sagt av surgubbe på väg ut ur hallen:
”Usch vad dåligt. De borde ha vunnit med 10-1.”
Det är sannerligen inte lätt att vara hockeyspelare i Vimmerby och ”bara” leverera en seger, när det finns supportrar som är beskt kritiska efter matchen. Eller rättare sagt, efter alla matcher. Oavsett resultat…

110-strecket i antal anmälda företag till enkronasmatchen mot Kallinge närmar sig. Och det är drygt två härliga försäljningsveckor kvar.

Tuff bortamatch mot Tyringe på söndag. Jag håller fortfarande dem som en av de absolut hetaste kandidaterna till att knipa en division I-plats. När de får tillbaka några av alla sina 300 skadade spelare, så kommer laget alldeles säkert lyfta ett par nivåer.

Nu har vi bara en poäng upp till serieledande Kallinge/Ronneby, som vann toppmötet mot Tyringe efter sudden death i kväll. Vilken match det kan bli i hemmahallen lördag 22 januari.

Införandet av regeln om nolltolerans mot hakningar var suveränt bra. Synd bara att det inte finns en enda domare som bryr sig. I dag höll jag på att bli tokig. Igen...


Michael Rosell tillskott till VH Ultras!

Helsköne forwarden i Mjölby, Michael Rosell, sammanfattar året i sin blogg. Under rubriken ”Årets satsning” skriver han:
”Vimmerby - med Sveriges bästa Emil och en hårlös kapten i spetsen. Blir det kval mot Västervik står jag i klacken. Sanna mina ord…”
En tröja med nummer 37 på ryggen kommer att tryckas upp åt dig, Michael!

Estländske backen Kirill Kolpakov ryktas vara på väg tillbaka till Boro igen. Ytterligare ett par namn väntas bli klara för Landsbro-klubben innan transferfönstret stänger den 31 januari. Med den grund de har samt några förmodade spetsförvärv, kan nog Boro bli en vass konkurrent till de övriga lagen i kampen om en division I-plats.

Stanley Cup-mästaren Kjelles brorsa, Anders Dahlin. Ja, där har du torsdagens motståndares, Värnamo, nye tränare. Bengt Gustavsson fick ju sparken för dryga månaden sedan och assisterande tränaren Mikael Rask hoppade av strax därefter. Tillsammans med Daniel Karlsson (i VGIK:s organisation under höstsäsongen) tar Anders Dahlin nu alltså över rodret.

NSK-bloggaren berättar att vår seriekollega Tyringe igår drabbades av ett plötsligt avhopp. Och ett tungt sådant dessutom… Efter ett bråk på träningen i måndags hade finske forwardsstjärnan Teemu Koskinen hämtat sina grejor redan dagen efter och gett sig av. Finnen värvades inför den här säsongen som poängkung från Kallinge. På de 21 spelade matcherna i Tyringe hann han göra 18 poäng. Troligen är brytningen mellan Koskinen och klubben total. Vart han hamnar härnäst återstår att se.

Jag får massor med frågor om tillskott till vår egen trupp. Och visst, trots att jag är helnöjd med de killar som vi nu har, måste truppen både breddas och spetsas till för att vi ska orka med ett eventuellt kommande kval. Framför allt handlar det självklart om att fylla de båda vakanta platserna efter backen Anton Karlsson och centern Stefan Sterner. Utöver detta så tillkommer Fansens Stjärnspelare, som sannolikt kommer att bli ytterligare en back. Vi för diskussion med ett ganska stort antal spelare, för att så småningom tratta ner det till tre bra namn. Förhoppningsvis kan vi presentera ett par av dessa under nästa vecka. Men man vet aldrig i den här branschen och framför allt kan man inte vara säker på något förrän bläcket har torkat på kontraktet

100 företag är nu passerat vad gäller enkronasmatchen mot Kallinge. ”Bara” 50 kvar till målsättningen är nådd.

Forwarden Robin Bergström, som vi innan jul valde att inte förlänga kontraktet med, blev i dagarna klar för division I-klubben Tranås AIF.

Åsedas 29-årige forwardsikon, Håkan Ekelund, la av inför den här säsongen. Men nu ska visst rören snöras på igen. Ifjol snittade Håkan en pinne per match och blir en fin förstärkning för ÅIF.

I fjol spelade IK Oskarshamns-junioren, Anton Yngwe, ett par matcher med oss. Inför den här säsongen skrev han på för Alvesta, men nu har Anton valt att söka nya utmaningar. I dag blev det nämligen klart att kanadensiska Bradford Rattlers A Junior-lag kommer att få ta del av den storväxte backens kunskaper. Flyttlasset till strax utanför Toronto går omgående och kontraktet är skrivet för resten av säsongen.


Influensa, Sterners rygg och VIK:s kanadick

Femte dagen i sjuksängen och man är precis lika tuff som man kunde förvänta sig. Frugan hävdar med bestämdhet att jag måste ha haft febertoppar på åtminstone bortåt 37,9 med tanke på hur illa mitt allmäntillstånd har varit. Minst… För ljuset i tunneln är inte ens ljust. Det är mörksvart.

Nåväl. Trots influensa, jul och nyår så tar hockeyn ändå inte ledigt. Jag har fått massor med frågor om hur spelartruppen kommer att se ut under vårsäsongen, och jag kan bara be om ursäkt för att jag inte har svarat förrän nu.

Efter sitt tre månader långa skadeuppehåll kom Stefan Sterner tillbaka i spel strax innan uppehållet. Dock fick den skicklige centern kliva av isen igen under den sista hemmamatchen mot Limhamn. Stefan har firat jul ”hemma” i Leksand och mår för närvarande tyvärr inget vidare. Efter sin spricka i benet är det nu en krånglande rygg som sätter stopp för spel. Stefan själv befarar att säsongen är slut för hans del, men i Vimmerby håller vi självklart tummarna för att han ska återvända.

Nya spelare då? Vi jobbar på flera fronter och som det verkar nu kommer truppen att kompletteras med en (alternativt två) backar samt en forward (transferfönstret stänger 31 januari). Klart är dock att vi inte kommer att plocka in några kompletteringsspelare i det här skedet, utan i så fall är det spelare som både leder, driver, tillför spets och visar vägen. Vi måste både bredda och spetsa till truppen för att kunna ta oss igenom en lång vårsäsong, förhoppningsvis ett kval samt för att kunna hålla kvalitet på träningarna. Inom två veckor hoppas vi kunna presentera något eller några namn.

Fansens Stjärnspelare rullar på och pengarna som strömmar in där ger oss möjlighet att stärka upp laget rejält. Håll öron och ögon öppna! Och se för bövelen till att bidra du också! Ring kansliet på 0492-151 94 och anmäl dig.

Lördag 22 januari är det fri entré till toppmatchen mot Kallinge/Ronneby. Ett stort antal Vimmerbyföretag går då in och finansierar evenemanget. I torsdags var det närmare 100 företag klara, som skänker minst en krona för varje person som kommer till matchen. Vi ska jobba som djur för att göra arrangemanget oförglömligt. 1500 personer och 150 deltagande företag är målet. Tufft, utan tvekan. Men den här lördagen ska bli något utöver det vanliga. Och samma där: se till att din arbetsgivare, din polare företagaren eller svåger-vd:n joinar!

En rightfattad center på 176 centimeter och 90 pannor. Där har du Västerviks nästa nyförvärv. Åtminstone om de uppgifter jag fick berättat för mig i helgen stämmer. Huruvida 25-årige Cody Collins från collegeklubben Mercyhurst College är klubbens eftertraktade ”kanadick”, eller om det kommer fler nyförvärv, förtäljer dock inte ryktena. Hur som helst förväntas han anlända till grannkommunen under nästa vecka.

 


RSS 2.0