VIK nu nära sin tuffe kanadensare!

En stor, stark, defensiv hårding, vars personliga utvisningsrekord på en och samma säsong ligger på 240 minuter. Där har ni den kanadensiske back, som snart förväntas rita på kontraktet för Västerviks IK. Om nu alla samstämmiga rykten som jag har hört är riktiga, vill säga.

Med sina närmare 240 AHL-matcher är han också ytterst välmeriterad, även om det nu är fem säsonger sedan han spelade där. Han har sammanlagt respresenterat tolv klubbar under lika många säsonger som a-lagsspelare , varav de senaste i ett par olika sydeuropeiska andraligor.  Noterbart är också att han i slutet av 90-talet valdes i den andra rundan av NHL-draften. Mer uppgifter än så vill jag inte läcka, utan den eventuella presentationen av namnet får VIK ta hand om.

Klart är dock att den nyligen 30 år fyllda VIK-kanadicken kommer att bli ett friskt tillskott både till klubben och till serien. Bara det att man får en kille, som är väl representerad på sajten www.hockeyfights.com känns ju coolt. Om nu ryktena stämmer och affären ros i hamn, alltså…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0