Hoppas fredagen blir lördag ganska snart

Il Capitano Widéen låter sig inte knäckas av en axel ur led. Det är bara att kasta tillbaka den på plats, kyla ner, vila en dag och sedan vara tillbaka på jobbet igen. I kväll ska han dra på skridskona, greppa klubban och köra ett lugnt pass för att se om spel i morgon är tänkbart.

Lördagsmatch och toppmöte mot Limhamn i morgon. VH:s nystartade supportergrupp, VH Ultras, har lyckats få Harrys att öppna tre timmar tidigare än tänkt. Kl 12.00 slår man upp portarna för uppvärmning. Runt 14.00 är det avmarsch mot ishallen och sedan lär det vara full spetta i ett antal timmar framöver.

Just hemkommen från möte med en kvartett av initiativtagarna till VH Ultras. Efter det mötet är jag ännu mer övertygad om att morgondagens match mot Limhamn kommer bli ytterst minnesvärd - på många sätt...

Julfest med a-laget i morgon kväll. Finns verkligen mycket som talar för att lördagen den 18 december kommer gå till historien som en dag utöver det vanliga.

Försäljningen av Fansens Stjärnspelare rullar på i riktigt bra takt. Många privatpersoner, men också en hel del företag, är med och lägger en månatlig summa. Nu har vi också inlett förhandlingarna med en (av eventuellt två) stjänspelare som planerar ansluta efer juluppehållet. Ror vi detta i land, ja då kommer våra motståndares forwards att få slita hårt i vår.

Har också hört ryktas att det är ett par Ultra-ladies som planerar för sitt inträde i klacken i morgon. Inte illa va, grabbar? Från mötet ikväll lät för övrigt Ultra-Ultrasarna hälsa att de vill se varenda person med röststyrka i klacken i morgon.

Den här veckan la ett gäng entusiaster också upp riktlinjerna för vårsäsongens enkronasmatch. Den kommer gå av stapeln lördag 22 januari, då vi tar emot Kallinge/Ronneby hemma i ett laddat toppmöte. Redan efter ett par dagars försäljning är vi upp i mer än 60 deltagande företag. Målet är 150 företag och 1500 pers i hallen. Hög målsättning men inte omöjligt. Vi kommer jobba väldigt hårt med just arrangemanget till denna lördagsmatch.

Nu börjar vi ladda inför morgondagen. Kl 15.00 smäller det i Vimmerby ishall.

Kommentarer
Postat av: J.R

Satan vilket pepp!!! Äntligen kommer det bli lite drag i kulan! Härligt Ultras!!!

2010-12-17 @ 20:21:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0