Imponerande, Västervik!

Man kan verkligen inte låta bli att imponeras av Västerviks IK. I kväll åkte man till Kungälv med endast åtta ordinarie spelare samt ett gäng juniorer. Inga lån från IK Oskarshamn och inga andra förstärkningar i övrigt. Här har spelare lämnat laget de senaste dagarna, tvingats uppleva och gå igenom det tragiska dödsfallet av Tobias Bork, man har massor med skador, sent anmälda sjukdomar och egentligen inte att skit att spela för. Man ställs mot Kungälv - ett lag som slåss för en plats i Allettan och som ligger sådär ungefär 150 poäng före i tabellen. Inledningsvis såg det också ut som alla trodde på förhand, Kungälv ledde betryggande med 2-0 efter två perioder och hade då även övertag i skott med 30-12.
Men vad händer då i tredje perioden? Jo, VIK gör tre mål (Fredrik Lindblom nätar två gånger i numerärt överläge och Tobias Ulvbane hänger ett däremellan) och vinner med 3-2 - lagets första seger på tio matcher. Imponerande!

Kommentarer
Postat av: VIK

JA DET MÅSTE VARA SÄSONGENS BRAGDINSTATS.

2010-12-04 @ 08:42:48
Postat av: Läsare

Nu är tungan ganska brun!!!!!

2010-12-04 @ 17:58:08
Postat av: Peter

Till Läsare. Ser verkligen en som mår dåligt här, tror det är många, även i vimmerby som imponerades av Västerviks resultat och bara för att man skriver det här betyder det inte att tungan har varit nånstans. Ni mår tydligen väldigt dåligt av att vimmerby knöt till sig era bästa spelare och påstår att det är ett svik av VH mot VIK, men se sanningen i vitögat snart, Dessa spelare hade inte stannat kvar i VIK hur eller hur, så varför detta agg mot att dom just gick till VH, är det av rädsla att ni ska få stryk av VH i ett kommande kval eller är det av ren svartsjukhet att ni inte får uppleva dessa spelare live längre.

För ni kan inte komma och säga att VH beter sig illa som tar dessa spelare från VIK, för då är ju minst VIK lika illa när ni har försökt tagit spelare från VH, kan bla nämna några nyckelspelare som VIK har försökt ta från VH, J,Hermansson E,Johansson C,Widéen Men dessa spelar valde ändå att stanna kvar i VH. Det måste ju ändå säga nått om VH, att spelare hellre stannar här och kommer hit med

2010-12-05 @ 07:42:01
Postat av: Sanningen

Jag tycker det säger mer om Wiiden,Johansson,Hermansson (Hjärta)..

Ekis har ju kysst både Vik,Oskarshamn,Vimmerby´s klubbmärke nu..Vad blir nästa ?

Och Johan Andersson var ju väldigt tongivande..

Såg han bara sitta där längst bort i båset och värma bänken..

2010-12-05 @ 10:08:39
Postat av: Alex

Peter är det ens möjligt för VIK att få möta VH i ett ev kval ? Hur som helst om det nu blir så, så kommer ni inte att gå vinnande ur den striden, det kan jag lova !

2010-12-05 @ 13:32:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0