I juli går allt på lågvarv - även bloggen...

Lugnt värre på transferfronten hos de flesta lag, men lite rykten florerar i alla fall.
Den poängfarlige finnen Mikko Palotie deklarerade tidigt att det inte skulle bli någon fortsättning i Kallinge/Ronneby. Nu ryktas det om att han gör sin landsman Teemu Koskinen (också han poängspruta i Kallinge i fjol) sällskap till hårdsatsande Tyringe, som allt mer seglar upp som den stora utmanaren till Kallinge/Ronneby om seriesegern. Palotie fick förresten vi i Vimmerby erbjudande om tidigare i somras, men vi valde att avstå.

Vad händer hos oss då? Förutom att vi kommer att plocka upp några av våra egna juniorer i a-truppen, ska också en ytterforward, en back och en center in i truppen innan vi stänger den. Vi har både kontraktsförslag ute och förhandlingar igång på flera fronter, men det är svårt att säga när något kan bli klart. Det kan handla om allt ifrån senare i eftermiddag till i slutet av månaden. Vad jag kan säga är dock att det handlar om spelare med riktigt bra meriter och som kommer att tillföra mycket till laget. Men sedan ska ju förhandlingarna gå i lås också...

I går var förresten Marcus Jönsson, vår nye målvakt från Hanhals och hans flickvän Emelie i stan och skrev på lägenhetskontraktet. Sevedegatan i Vimmerby kommer att vara familjens hemvist från och med mitten av augsuti, då flyttlasset går från Kungsbacka.

Kommentarer
Postat av: J.R

i juli går allt på lågvarv...jag vet inte det jag.



http://www.nsd.se/blogg/bloggentry.aspx?blogg=4873812&entry=5497871



Snyggt jobbat!!!!!

2010-07-23 @ 07:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0