Jagad Trojaback nästa pusselbit i lagbygget

Han har varit rejält uppvaktad av många klubbar, den spelskicklige förstaårssenioren från Troja-Ljungby. Men i dag skrev Anton Karlsson (http://www.eliteprospects.com/player.php?player=9881) på för Vimmerby Hockey. Redan tidigt i våras var Anton på besök i Vimmerby för första gången. Sedan dess har vi haft kontinuerliga kontakter, lite förhandling och i dag föll så allt på plats. Inför fjolårssäsongen tog Anton en ordinarie backplats i Trojas allsvenska trupp, som en av åtta backar. Trassel med ena ljumsken gjorde dock att han valde rehab och spel med J20 från november och framåt. Skadan är helt läkt och den träningsvillige 20-åringen från Ljungby har kunnat träna hårt under försäsongen. 88 kilo muskler fördelat på 181 centimeter berättar lite om Anton Karlssons fysik.
Att Anton blir en stor tillgång för oss står utom allt tvivel och en redan bra backbesättning har nu blivit ännu bättre. Ha då i åtanke att det ska till ytterligare något eller ett par namn samt att vi också har flera duktiga juniorer som kommer att utmana om en plats...


Kommentarer
Postat av: Lindfors

Fantastiskt vad ni värvar, nästan som på 70-talet när Sven-Olof "Snövit" Arvidsson var värvarkung i VIF-hockeyn. Lycka till den kommande säsongen, verkar som det kan bli en kanonsäsong! Synd att ni inte hamnade i västra tvåan så jag hade haft möjlighet att se lite matcher.

2010-06-30 @ 23:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0