Kallinge-Ronneby förbereder ännu en klassvärvning

Två hårdsatsande klubbar slåss om den lille men ack så vasse kanadensiske centern Daryl Bat. En av dessa är vår kommande seriekollega Kallinge-Ronneby. Den andra klubben är norrlandsettans muskelpaket, Asplöven.
Daryl Bat spelade i Asplöven säsongen 2004-2005 och gjorde då 47 poäng på 35 matcher. Därefter flyttade han till Örebro, där han gjorde 34 pinnar på 26 matcher.
Sedan dess, i fyra säsonger, har han respresenterat holländska Tilburg Trappers, där han har haft rejäl lekstuga. 108 poäng på 45 matcher den gångna säsongen och 263 poäng på sammanlagt 150 matcher för Tilburg imponerar.
Vem vinner då dragkampen. Ja, Asplöven sägs ha lämnat ett riktigt bra bud till Bat. Till och med med Asplöven-mått mätt. Och det säger inte lite...
Å andra sidan så säger välunderrättade Mats Tjernström på sin blgg att det bara återstår detaljer innan Daryl Bat är klar för Kallinge. Om det skulle visa sig stämma, så kommer vår serie bli en unik profil rikare den kommande säsongen. Dessutom blir redan topptippade Kallinge ännu större favoriter än vad de redan är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0