1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, ...

Nä, det räckte inte att räkna till tio. Därför avvaktar jag med att göra ett inlägg om kvällens match. Annars kommer jag garanterat att skriva något om domarinsatsen, som jag alldeles säkert kommer att ångra. Bättre att låta bli och trots allt konstatera att det inte var detta som gjorde att vi förlorade matchen. Tyringe var med taggat och gjorde fler mål, medan vi stundtals la fokus på fel saker och drog på oss alldeles för mycket utvisningar. Det håller inte mot ett så pass tungt och rutinerat motstånd.

Konstaterar dock att vi är riktigt bra när vi spelar som vi ska. Tredje perioden var det spel mot ett mål och jag trodde verkligen att vi skulle vända på matchen, men närmare än till 2-3 kom vi inte. Men man får väl slå till med den gamla kära "vi-hade-inte-marginalerna-med-oss"-klyschan.

Kan också konstatera att Sebastian Magnusson i Tyringe är en sjukt bra spelare för att vara i division II. Två mål (båda ribba in) och fullständigt dominant i sitt lag. Också starkt av Tyringe att stå upp så pass bra, trots att flera tongivande namn saknades.

Som ni säkert märkte saknades Johan Andersson i kväll. Han ligger nedbäddad med feber och förkylning.

Men 93 utvisningsminuter i en ärlig och ganska snäll match? Titta, jag kunde inte låta bli...;-)

Kommentarer
Postat av: Lasse

Nu var väl inte allt herr Linds fel även om många beslut var lite väl konsiga. Man saknade den rätta glöden från början. In med stora starka Johan Andersson i försvaret igen.

2010-11-14 @ 20:30:59
Postat av: Jonte

Kanske lite tidigt och fråga, men kan de bli något förlängt på Alex igen? Kan själv verkligen inte fatta om de skulle bli så!

2010-11-14 @ 22:06:29
Postat av: Micael

Nej, Alex fick "game", så han är med igen nästa match.

2010-11-14 @ 22:43:35
Postat av: Olle

Saknar ditt bloggande..har det hänt nått?

2010-11-16 @ 20:29:39
Postat av: Micael

Har så sinnessjukt mycket med jobbet den här veckan, så det blir nog lite begränsat. Men nåt eller några inlägg ska nog landa in.

2010-11-16 @ 20:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0