Bloggen har haft väderuppehåll...

Väderuppehåll: Kass uppdatering här de senaste dagarna. Mycket på grund av jobb och framför allt den där halvmetern snö som har rasat ner sedan i fredags. Återstår att se om man har sådan tur att det blir snöskottning fyra gånger i dag också, precis som i går. Det har ju i alla fall börjat lovande...

Hemmamatch: Åseda i morgon - ett lag som jag tycker är klart bättre än vad tabellpositionen visar. Nu har man också gjort klart med lån av Kallinges forward Rasmus Willman (tre poäng på elva matcher i år), som var en av Tingsryds bästa J20-spelare i fjol.

Mister Magic: För vår egen del hoppas vi få se lite av den spelskicklige centern Stefan Sterner på isen i morgon. Det var ju i träningsmatchen mot Grästorp på försäsongen, som han fick ett skott på vadbenet och ådrog sig en spricka. Men nu är han äntligen på väg tillbaka.

Dagens Kallinge-rykte 1: Erik Belin, den vasse ytterforwarden med såväl elitseriemeriter som dito från allsvenskan, fick kicken från Karlskrona härom dagen. Enligt rykten ska han ikväll göra sin första träning med Kallinge. Dock är inget kontrakt signat, utan vi får avvakta och se om det också blir i Kallinge som hans karriär fortsätter.

Dagens Kallinge-rykte 2: Två sjukt bra och spektakulära comebacker sägs vara nära en lösning för de suveräna serieledarna från Kallinge. Det handlar dels om en poängspruta av Guds nåde, med 300 allsvenska matcher på kontot, som i fjol spelade division I-hockey och där snittade knappt en pinne per match. Dels handlar det om en minst lika rutinerad herre i samma ålder (30+ på båda), dock med "bara" ett drygt 100-tal allsvenska matcher på sitt record men däremot närmare 500 i division I. Även han en riktigt vass poängplockare.
Om KRIF ror dessa båda värvningar i hamn plus att något av det övriga som det tisslas och tassas om går i lås (samt att man dessutom får alla individualister att funka i grupp), ja då är det bara för klubbens ansvariga att börja förbereda inför division I-säsongen 2011-2012.

Osby-skvaller: Efter Osby IK:s kräftgång under senhösten, berättas det nu från Göinge att lagets coachtränare, Göran Wassbjer fick foten av föreningens styrelse i går.

Och så lite Västervik: Kan man kallas för trotjänare trots att man bara är 23 år? Om det är någon som kan det, så är det den begåvade VIK-backen Petrus Johansson. Efter fjolårssäsongen la han skridskorna på hyllan men nu har han bestämt sig för att snöra på sig dem igen och går rakt in i laget till morgondagens match mot Halmstad. Ett skönt besked för VIK, som har en oändligt tung period bakom sig.

Kommentarer
Postat av: Nisse

hej micke

köp en snöslunga!

MVH

2010-11-30 @ 18:47:52
Postat av: Micael

Tjena Nisse. Faktum är att jag hade en snöslunga fram tills för tre vintrar sedan. Men då sålde jag den till en kompis eftersom det ändå aldrig kom någon snö här nere. Jojo...:-(

2010-11-30 @ 19:21:12
Postat av: Öhlund

Vore roligare att läsa om ev. förstärkningar till VH istället...

2010-12-01 @ 10:36:52
Postat av: Micael

Om/när det blir aktuellt, så kan jag lova att du kommer få läsa det här.

2010-12-01 @ 11:22:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0