Bloggmästaren gör comeback

Bloggmästare Georgsson gör comeback i cyberrymden igen. Efterlängtat och ytterst emotsett! På den för 67:an ytterst opassande adressen www.fladderpass.blogg.se kan du följa hans bloggande om hockey i allmänhet och om Vimmerby Hockey i synnerhet. Här ryktas det också dyka upp speltips, motståndarintervjuer och en massa annat matnyttigt så småningom.

VH-produkten Sebastian Hellman, som numer bor i Borås, kommer under den närmsta framtiden att representera Ulricehamn i division II södra B. Sedan han lämnade moderklubben 2005 har Hellman representerat Uppsala, Gimo, Jonstorp, Mörrum och Gislaved. På grund av skada har han inte kunnat spela på ett och ett halvt år. Men nu är det alltså dags igen...

Nässjö HC på programmet i morgon och vi fasar för ett besök av NHC:s huligantant, som attackerade Kallingeklackens trummis i söndags. Vimmerbypolisen är i alla fall förvarnad inför det heta derbyt! Liksom redaktionen för Kanal 5:s program "Pensionärsjävlar".

Många spännande matcher i morgon:
- Hemmastarka Boro tar emot seriefyran Limhamn. Svårtippat!
- Pånyttfödda Jonstorp (tre raka segrar och imponerande bortaseger mot Värnamo senast) gästas av serietrean Tyringe. Kan Jonstorp skrälla igen?
- Serieledande Kallinge lär ta en komfortabel seger hemma mot Åseda.
- Femman Helsingborg tar emot sexan Värnamo och har möjlighet att hänga av smålänningarna.
- Alvesta kan dra in gästande Osby rejält i bottenstriden om man vinner i morgon. Alvesta är bra hemma, där man har tagit nio av sina totalt tio poäng.

Totalt har 3854 personer passerat vändkorsen under säsongens sex första hemmamatcher. Det ger ett snitt på 642 personer. Kan vi hoppas på ungefär en "snittsiffra" i morgon?

Kommentarer
Postat av: Gunner

Haha...Ja, akta er för Huligantanten från Nässjö!!!

2010-11-23 @ 16:40:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0