Det är poängen som räknas

Kanske ingen propagandahockey men i kväll visade vi ändå att vi har moral, tålamod och framför allt ett gäng matchvinnare. 5-3 mot ett ganska väldisciplinerat Nässjö är starkt, trots att vi inte får spelet att stämma.

Ingen Huligantant syntes till i ishallen i kväll. Fast å andra sidan hade ju inte hemmafansen någon trumma heller.

Hur tränar-Nisse i Nässjö resonerade när han bestämde sig för att lagets mest kreative spelare (Sebastian Bergqvist) skulle försöka grisa sönder matchen för Georgsson och Widéen förstår jag inte? Men men, bara att tacka och ta emot. Taktiken funkade "sådär" för NHC och framför allt bev deras egen offensiv rejält lidande. För framåt skapade Nässjö inte mycket mer än de tre målen plus ett par chanser till (nåt friläge och ett i utsidan av stolpen).

Inte förvånande att säsongens sämsta publiksiffra (456 personer) kom just i kväll. En match som vi på förhand var favoriter i och framför allt snöstorm, som säkert skrämde bort en hel del folk.

Ett 20-tal anmälda till supporterbussen på lördag. Vi måste minst upp i 30 pers fram tills i morgon lunch för att bussen ska gå, så kom igen och anmäl er nu! Det är ju serieledningen som står på spel i Kallinge.

17-3 i skott i mittperioden. Där borde vi ha avgjort matchen.

Apropå Sebastian Bergqvist. Frågan är om inte hans auditionföreställning i slutet av matchen borde belönas med någon form av skådespelarpris? Jag vet inte om det var den värsta filmningen i Vimmerby ishall i år? Eller, jo det vet jag förresten att det var! Men framför allt var det den som har lockat fram mest asgarv på läktarplats.

Har messat lite med Nisse Andersson (Alex farsa i Huddinge) i kväll. Tur att lilla frun (och framför allt barnen) redan hade gått och lagt sig när Nisses historier började landa in i telefonen. Skönt dock att få sig flera goda skratt efter det här tunga dygnet.

Kommentarer
Postat av: Publik

Blindside-tackle. Till och med i NHL hade det blivit avstängning och kraftiga böter. Kolla bara Shane Doans tackling som exempel. Hedblad skulle haft minst en tvåa. Trevlig match i övrigt.

2010-11-25 @ 03:09:33
Postat av: vh

Blir det nån buss på lördag?

2010-11-25 @ 18:07:49
Postat av: Micael

Nej, tyvärr för få anmälda. Fick till och med ett par avbokningar under dagen, så det landade bara på runt 15 personer.

2010-11-25 @ 18:23:56
Postat av: Allvin

Hörru, publik. Det finns ingen regel emot "blindside-tackle", vad det nu är för sorts begrepp. Varken i NHL eller i Sverige.

Däremot finns det en regel som säger att east-west-tacklingar som är riktade mot huvudet ska rendera i utredning och eventuell avstängning eller böter.

Get your facts straight.

2010-11-25 @ 20:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0