I kväll sätts offensiven på prov

Klockan åtta i morse gick bussen, klockan nio började det snöa i Åsedatrakten, kl 14 anlände Vimmerby Hockey till Limhamn och runt midnatt är man hemma. Nu kommer den kanske tuffaste perioden under säsongen, då det är mörkt när man åker, mörkt när man kommer hem, tunga bortamatcher med i vissa fall bara närmast sörjande på läktarna. Det är då vår karaktär sätts på prov.

Ikväll kommer dock även vår offensiv att sättas på prov. På de hittills tio spelade matcherna har Limhamn bara släppt in 18 mål (varav endast åtta hemma), med vilket man är klart tätatst bakåt i serien. Lika fattigt har det i och för sig varit framåt. Med 20 producerade mål (jämför med Vimmerbys 46) ligger man nämligen sist i den listan.

Vimmerby är å sin sida seriens bästa bortalag. Den tabellen toppar man med tolv pinnar, följt av Kallinge på tio samt Helsingborg, Värnamo och Limhamn på nio. Självklart är ambitionen att vi bättrar på den statistiken ytterligare i kväll.

Liverapportering av dagens match hittar du (förhoppningsvis) här. Det har nämligen varit lite si och så med rapporteringen från Limhamn den här säsongen.

Jag räknar dock med att kunna lämna korta rapporter i pauserna och efter matchen här på bloggen. Osse Tha Man har lovat att ringa och informera om läget med jämna mellanrum.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0