Tack för den nyttiga lektionen, Kallinge!

Tack för den nyttiga lektionen! Precis som jag misstänkte, så skulle eftermiddagens match bli en rejäl prövning för många av killarna i vårt lag. I den första perioden handlade det stundtals om ren utspelning och 3-0 till Kallinge var nästan i underkant. Med 13 spelare i dagens matchtrupp födda på 90-talet, får man ha viss förståelse att det kan bli så här. Flertalet av våra spelare har aldrig någonsin spelat en sådan här upphausad match med sådant tryck på läktarna.

Med tanke på de första 20 minuterna var det ändå starkt av de våra att göra match av tillställningen. Och ja, jag vet att man inte kan resonera så här, men jag gör det ändå:
- Andra och tredje perioden slutar tillsammans 3-3.
- Om man räknar bort mål gjorda i numerärt överläge, vinner vi matchen med 3-2.
Det gäller att plocka fram ljusglimtarna…:-)

Men att ha en gubbe i utvisningsbåset under i stort sett halva matchen håller inte i någon match och definitivt inte borta mot seriens bästa lag.

Tror inte att något av dagens båda lag på något sätt skulle göra bort sig i division I F.

Kan bara konstatera att Kallinges lag känns riktigt komplett. Betänk då också att Burra och Arvidsson saknades idag, samt att det (utöver januarivärvningen av stjärnspelaren) säkerligen lär dyka upp ytterligare något nytt högklassigt namn.

Att man inte kan resonera så som jag gjorde här ovan (att vi vann matchen om man räknar bort målen som kom med en man mer), beror främst på att Kallinge i dag inte fick så mycket tid på sig att spela mot oss, då vi hade fullt manskap på banan...

Osbys kräftgång fortsätter. I dag förlorade man hemma mot Boro med hela 1-6. Har det inte blåst snålt kring tränarparet Higgins och Wassbjer tidigare, så...


Kommentarer
Postat av: J.R

Vi släpper ju in på tok för mycket mål om man jämför med kallinge och tyringe, här behöver vi verkligen stärka upp. Sen får vi väl innerligt hoppas att Sterner lever upp till förväntningarna när han kommer tillbaka, för vi måste få igång andrafemman också.



2010-11-27 @ 18:39:01
Postat av: Klacken

En stor å stabil back till som kunde proppa till dom,sen om sterner o jönsson få vara friska. Sen till sist, Erik johansson kom igen nu joina VH.

2010-11-27 @ 19:12:35
Postat av: Ismannen

HEJA KALLINGE!!

2010-11-27 @ 20:26:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0