Torsdagsblandning...

IK Oskarshamns sportchef, Tommy Salo, är visst mer eller mindre klar för motsvarande tjänst i Leksand.
"Har man varit leksing sedan man var knatte och får den här möjligheten, så är det inget man säger nej till", säger Tommy Salo själv till Aftonbladet i kväll.
På frågan om han tror att klubbarna kommer att komma överens, svarar Salo:
"Jag hoppas det. Jag har bara ett muntligt avtal med Oskarshamn, men jag vill att det ska gå rätt till. Jag kan bara säga att jag vill till Leksand. Det är en storklubb och ett av de mest spännande jobb man kan ha i hockey-Sverige", säger Salo.
Kan man vara tydligare? Frågan är väl snarare hur det är med Salos pokerface och vilket förhandlingsläge han hamnar i gentemot Leksand? Om det nu inte redan är färdigförhandlat och klart, vill säga!

I eftermiddags var det endast ett knappt 20-tal anmälda till supporterbussen till Kallinge, vilket därmed tvingar oss att ställa in. Ingen buss till Blekinge, med andra ord! Å andra sidan lär väl Vimmerbysyndromet bestå - att det blir ungefär 50 pers som åker bil i stället. Läskigt att umgås med människor man inte känner väl...!

Söndag den 19 december skulle vi ha spelat toppmatch i hemmahallen mot Limhamn. Av det blir det intet! Matchen är flyttad till dagen innan, lördag den 18 december, kl 15.00. Vi fick blodad tand efter publikfesten mot Kallinge och hoppas på lika bra uppslutning även denna gång.

Apropå Kallinge, så vet vi ju alla att klacken White Angels brukar värma upp inför matcherna på det lokala haket Chaplin. Titta på det här You Tube-klippet, så du är förberedd på vilken stämning som väntar på lördag. Inte nog med att klackarna (ej då i betydelsen plural av ordet klack) är i taket och att invånarna ser ut att ha det så där allmänt mysigt på Chaplin, utan här ägnar man sig också åt den gemytliga sysslan att videofilma storbildssända dansbandsgalor som uppladdning (SVT Play är inget alternativ).

Bevisligen är man inte bara bäst på att lira hockey i Kallinge, utan även på att lira dansband. Mer information om orten kommer när vi börjar närma oss lördagens match.


Kommentarer
Postat av: Joakim

Ha ha ha. Så jäkla bra om Kallinge! Hjärtligt men lite elakt fast skitkul.

2010-11-25 @ 19:58:58
Postat av: rocco roccosson

Blir trevligt när 3-4 supporterbussar rullar in i kallinge från Vimmerby...för ni kommer väl???

2010-11-26 @ 14:58:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0