Från sardinröra till glädjeyra

Dags för Jonstorp på bortaplan i eftermiddag. Jonstorp får nog ses som säsongens besvikelse hittills. Inte en enda seger efter fullt tid (seger efter sudden mot Boro och förlust efter suddeen mot Osby). eftersom resterande sex matcher har slutat med förlust parkerar laget på sista plats med sina tre poäng. Dock ingen risk för underskattning, då vi vet att lagets kapacitet är betydligt högre än så. Här finns rutin i massor i poängligaledande Göran Hall samt ett par riktigt intressanta nyförvärv i de båda finländarna Tommi Lehtonen och Robin Englund.

Crostini med sardinröra, parmesanflarn och oliver, höstkryddad filégryta med basturökt skinka och kantareller samt kaneläpplen marinerade i mynta, färskpressad apelsinjuice och råsocker. Där har du gårdagskvällens meny, då tränare Spaak med hustrun Anita var på besök. En mycket trevlig och stillsam kväll avslutades runt midnatt.

Seger för Team -01 med 13-1 borta mot Virserum och gårdagen var räddad för yngste sonen - och för resten av familjen också, för den delen... Gladast var dock Virserums grabbar när de reducerade till 1-8. En stor tv-puckhög och så genuint innerlig glädje.

Nedsläpp mot Jonstorp i eftermiddag klockan 16.00 och matchen kan du följa via liverapportering här.
Förhoppningsvis kan jag också lämna några rapporter från Osse Tha Man i pauserna samt efter matchen.

Undrar varför ryktena om en Foppa-comeback i IK Oskarshamn får mig att tänka på Leeds värvning av Thomas Brolin eller Djurgårdens värvning av Ibrahim Ba? Oavsett, så vore det ju en publik- och PR-mässig fullträff om Salo rodde det i hamn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0