Osby värda minst en poäng?!?!?!

Seger med 5-3 och övervikt med 43-16 i skott. Utöver de tre målen hade Osby inte tillstymmelse till en enda målchans och under lååååånga stunder av matchen var det praktisk taget spel mot ett mål. Efter matchen var den assisterande Osbytränarens, Göran Wassbjer, kommentar följande:
- Vi var värda minst en poäng.
Hmmm...
Jag kanske inte är helt objektiv, men om Osby hade fått med sig en poäng hem i kväll, hade det varit en stöld helt i klass med den på Nationamusem i Stockholm härom året.

Riktigt bra insats av fjärdelinen, som snurrade friskt nere i Osbys zon och framför allt visade stort hjärta. I första perioden visade de vägen med sin inställning.

Skönt också att Johan Jönsson fick hänga sin första balja i serien. Detsamma för Anton Karlsson och Pierre Gustavsson.

Nu drar vi till Nässjö på onsdag, för ytterligare en svår match. Nässjö borta har ju tidigare säsonger inte gett oss anledning att jubla speciellt högt.

Nästa hemmamatch är på lördag mot Kallinge. Detta Kallinge, som slog just Nässjö i kväll med 7-1. Seriefavoriten börjar röra på sig och nu är man faktiskt i serieledning. Värnamo, Boro och Vimmerby på samma poäng (sex stycken) som KRIF.

Kvällens resultat:
Vimmerby-Osby 5-3
Jonstorp-Värnamo 3-6
Kallinge/Ronneby-Nässjö 7-1
Alvesta-Limhamn 0-1
Helsingborg-Åseda 3-2 e. str.
Boro-Tyringe 2-1 e. förl.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0