Snart smäller det...!

Åh vad vi ser fram emot matchen i morgon mot Kallinge. Oavsett utgång, så är det härligt med mycket publik, bortafans på plats, toppmatch och vetskap om att det kommer att bli en härlig drabbning. Så här skulle känslan vara inför varje match.

KRIF-bloggen "Sarg ut" gör, som vanligt, sitt bästa för att lägga över favoritskapet på oss - trots deras egen uttalade målsättning om att gå upp i ettan.
Eller vad sägs om: "Det kommer onekligen bli mycket svårt att få med sig poäng hem från Vimmerby. Men vi åker dit ändå, ödmjuka och med en from förhoppning om att det inte rinner iväg allt för mycket på resultattavlan."
Eller: "Eklöven åker under lördagen till Bullerbyn för att, åtminstone försöka, spela jämt mot Sveriges bästa division 2-lag - Vimmerby Hockey. Det är inte mycket, kanske till och med inget alls, som talar för att det här gänget missar en plats i division 1 till nästa säsong."
Suck... Det kändes åtminstone lite kul och fräscht i början. Men nu vet jag inte...?

Trots massivt spelövertag för gästande Alvesta, lyckades Osby vinna kvällens hemmamatch. 3-2 blev resultatet efter förlängning.

Återigen. Missa nu inte när det brakar loss i Vimmerby Ishall i morgon lördag. Kl 15.00 är det nedsläpp.

Kommentarer
Postat av: Ruskprick

Vi kommer två från Oskarshamn bara för att se Ekis och c/o spöa skiten ur Kallinge och käka korv me westervikssenap. Ni måste bara sätta målchanserna!

2010-10-16 @ 01:36:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0