Tre poäng är ju alltid...just tre poäng

När spelet inte stämmer får man ändå vara nöjd med poängutdelningen. Visst har vi höga krav på det här laget, men samtidigt ska man komma ihåg att Åseda är extremt svårspelat - inte minst i hemmahallen.

Seger med 3-1 och extra kul att Markus Jönsson i målet fick göra en riktigt bra match. Före matchen delade tränare Spaak ut lite frågor till en del spelare och gav enskilda game plans till de olika formationerna. Fråga till Markus Jönsson ska ha lydit "Ska du börja behandla pucken som en kvinna eller fortsätta behandla den som en duschtvål?". Ikväll gav Jönsson verkligen svar.

Tredjefemmans game plan bestod i att spela 0-0 i matchen. Och det var precis vad man gjorde. Betydligt mer disciplinerat i defensiven än tidigare.

Rätt eller fel att spela med fyra kedjor hela matcherna? Det är frågan som diskuteras överlägset livligast både bland fans och spelare. Tappar vi tempo och rytm på för många formationer eller gör det att vi är överlägset starkast i slutet av matcherna och framför allt i slutet av säsongen? När man hör kommentarerna och diskussionerna på läktaren, kan jag bara konstatera att det finns ungefär lika många åsikter som det finns förståsigpåare. Och framför allt är ingen överens med den andre...
Jag kan bara konstatera att vi ligger trea i serien efter de båda hårt betrodda lagen Kallinge och Tyringe, samt att vi bland annat redan har mött lagen som ligger 1:a, 2:a, 5:a och 6:a.

Kommentarer
Postat av: Peter

Skönt att höra att M Jönsson gjort en kanonmatch, han har fått mycket kritik för sitt spel tidigare och vi ska väl villigt erkänna att det inte sett så bra ut som man hoppades det skulle göra, för läser man statisktik och annat så ska han va en kanonmålvakt, men får väl ha i baktanke att han är i ett nytt lag, ny stad och allt runt omkring.

Mycket bra att vinna även om dom gör en dåligt match, det betyder mycket, om inte minst för killarna

2010-10-21 @ 02:45:13
Postat av: Statistik

93.16% är ju rätt skapligt efter 4,5 matcher (10 mål på 161 skott) Fortsätt så!

2010-10-23 @ 21:15:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0