Uppladdningen har börjat!

Tänk vad man kan gå igång på en hockeymatch. I Vimmerby har uppladdningen inför eftermiddagens match redan börjat på flera håll. Snackade med ett gäng igår som skulle dra igång förfesten vid kl 10 i dag, ett annat gäng skulle börja med bira och pyttipanna till lunch, några mer sunda själar laddar upp med innebandy och bastu. Själv är jag mest bara nervös och vill att matchen ska starta. Nu handlar det inte bara om att vi kör ett nytt grepp med lördagsmatch, utan visst kittlar motståndet lite extra. Kallinge, som i dag endast saknar forwarden Linus Claesson, har inlett säsongen förtroendefullt och leder serien. Enda plumpen i protokollet är bortaförlusten mot Tyringe, annars snackar vi idel segrar.

Kallinge och Vimmerby är de två lag i serien som hittills har producerat flest mål, 21 respektive 20 stycken. Mycket tyder på en offensiv och målrik match.

Enligt Kallinges hemsida blev det 32 personer som reser med deras supporterbuss. Bussen avgår just denna minut, kl 11.00.

Kl 12.00 samlas Vimmerby Hockeys alla spelare och ledare på Restaurang Sweet Chili för gemensam lunch, innan det är dags att ge sig upp till ishallen.

Eftersom det var närmare 100 Vimmerbyfans som åkte bil till matchen borta mot Nässjö i onsdags, kommer vi testa intresset för en eller flera supporterbussar till Åseda nu på onsdag. Anmälningslistor kommer att finnas i ishallen i eftermiddag eller så ringer du in anmälan till kansliet (0492-151 94) i veckan alternativt mailar på [email protected]. För att resan ska bli av måste vi ha minst 30 anmälningar kl 12.00 på tisdag. Pris för resan (tur och retur) är 60 kronor om det blir fler än 40 anmälda och 80 kronor om det blir 30-40 anmälda. Bussen avgår från ishallen kl 17.15. Anmälan är bindande.

Det är slutspelat i Västerviks IK för både Emil Ekblad och Tobias Holm (båda f.d. IK Oskarshamn). Försvarsjätten Ekblad, som tog med sina grejor hem efter gårdagens träning, ryms inte i budgeten och Holms try out-kontrakt med Oskarshamn har gått ut och kommer inte att förlängas. VIK erbjöd därför Holm kontrakt men fick nobben.

Själva har vi beslutat att inte kontraktera den finländske Mestis-backen, Anton Björninen, som provtränade med oss under en veckas tid. Anton är en otroligt sympatisk kille och bra defensiv back, men inte riktigt den spelartyp vi sökte.


Kommentarer
Postat av: Tyringe

FORZA FOXES!

2010-10-16 @ 11:36:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0