Alex avstängd "tills vidare"

I eftermiddags fick vi ett brev från förbundet, som gjorde klart att vår back Alexander Andersson är avstängd tills vidare (under utredningstiden) för den "checking to the head", som han blev skickad av banan för i går. Vi har beretts tid att svara på detta och kommer att göra det direkt under fredagen. Man kan tycka vad man vill om situationen som föranledde Huddinge-Alex matchstraff, men tyvärr har vi knappast oddsen på vår sida. Det är ytterst sällan som förbundet går in och ändrar betsraffningen som har utdelats av en domare. Men självklart ska vi göra vad vi kan.

"Vimmerby hade bättre fart i sitt anfallsspel."
Boros tränare Kjell Alstrin till Smålands Tidningen efter gårdagens match.

Idag gjorde vårt senaste tillskott, Robin Bergström från division I-klubben Falu IF, sin första hela träning med sitt nya lag. Utan att dra allt för stora växlar, kan man ändå säga att det ser klart bra ut. Bergström är snabb, teknisk och har fint spelsinne. Förmodligen gör han debut i bortamatchen mot Jonstorp på söndag. Ska bli mycket spännande att följa.

"Det gick undan där".
Boro-tränaren igen. Nu om Vimmerbys matchavgörande ryck i den andra perioden där laget gjorde tre mål på sju minuter.

Fyra hemmamatcher och vi snittar på 607 betalande åskådare per match (totalt 2427 personer). Helt okej, men jag både tror och hoppas på att snittet kommer att landa en bit högre än så när vi summerar säsongen.

"Nu har vi fått jaga mycket mot två bra lag".
Kjell Alstrin efter förlusterna mot KRIF och Vimmerby.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0