Ingen Beckett till Västerviks IK! Eller...?

För knappt tre veckor sedan presenterades Jason Becket, en välmeriterad kanadensisk backtuffing med massor av AHL-rutin, som klar för Västervik.

”Kontraktet är påskrivet och han kan inte komma tidigare än 1 oktober eftersom han bara ska vara här i sex månader med tanke skattereglerna”, sa Västervik IK:s ordförande Willy Helms till Västerviks Tidningen då.

Idag läckte dock rykten ut om att affären har gått i stöpet, att något kontrakt aldrig har signerats och att Becket inte kommer att anlända till Västervik nästa helg, som tanken var.

Västerviks jakt på en spetskompetens från ”over there” sägs dock gå vidare. Om ryktena stämmer även den här gången, vill säga…

Däremot är det klart att rutinerade backen från IK Oskarshamn (senast i tyska andraligan) Emil Ekblad testar på spel i Västervik. Ekblad, som nu vill lägga mer tid på livet vid sidan av hockeyn, har tränat en del med VIK den senaste tiden och kommer att vara med i laget mot Halmstad på söndag. Hur det blir i fortsättningen är inte klart ännu, men hur som helst en riktigt fin förstärkning om han bestämmer sig för att köra vidare!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej

Någon som följer matchen mot Motala och kan redovisa resultat.

2010-09-25 @ 17:59:39
Postat av: morgan

"VH-bloggen berör stort och smått i hockeyns division II södra i allmänhet och Vimmerby Hockey i synnerhet". VIK spelar inte i division II södra, det måste du väl känna till?

2010-09-26 @ 17:20:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0