Vad har vi att vänta mot Vänersborg ikväll?

Runt lunchtid drog laget iväg för sin tvådagars turné i Västergötland. Match i kväll mot Vänersborg och i morgon mot division I-laget Grästorp. Tränare Spaak var förväntansfull när jag pratade med honom tidigare i dag.
- Det ska bli kul att spela match igen. Nu har vi ett par veckor av riktigt bra träning bakom oss, så det ska bli spännande att se killarna har reagerat på det och var vi står, sa han.
- Jag tycker ändå att vi har hunnit en bra bit på ganska kort tid. Killarna är välskolade och tar till sig snabbt, menade Anders Spaak.

Något om kvällens motståndare då? Vänersborg hade stora problem i fjol och slutade sist i division II södra A, men klarade sig kvar efter kval. Till den här säsongen har man knutit till sig tio nya eller nygamla spelare - flera av dem med meriter från högre upp i seriesystemet. Hittills har man spelat två träningsmatcher, vilka båda har resulterat i segrar. 5-4 borta mot fjolårets serietrea i södra A, Rönnäng, samt 8-2 borta mot Åmål som i fjol var ett mittenlag i division II västra B (”Värmlandsserien”).

Beroende på hur aktiva våra utsända i Vänersborg är, så hoppas jag kunna leverera lite delresultat från matchen under kvällen. Nedsläpp kl 19.00.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0