Allt från Scott Arnold till bysthållare

Yuri Kuzmenkov, en 34-årig vitrysk back, som de senaste två säsongerna har kombinerat spel i den holländska ligan med bossande över Hollands U18- och U20-landslag. Där har du Motala AIF:s senaste nyförvärv. Eller förresten...de presenterade ett till i dag:
Scott Arnold, som i fjol ratades av Västervik efter att ha gjort en ynka assistpoäng på 16 matcher (och därefter lånades ut till Alvesta) signade idag för Motala.

Vad gäller kombinationen allvarsama och komiska blogginlägg, så är Mjörnbergs "utveckling" av den bröstfixerande förkortningen av Borås Hockey (BH, för er som inte hänger med) ett av de mest underhållande och mest tänkvärda inläggen i år. Kontentan är ungefär att "släck inte eld med bensin - det brinner bara ännu värre". Uppslag till kommentarer som "brösta inte upp er" och "mjölka ur det bästa ur truppen" behöver man ju inte bjuda på - om man säger så...
Läs det här:
http://www.hockeysverige.se/blogg/mjornberg#comments


Kommentarer
Postat av: J.R

Tjena! Det vore suveränt om du kunde köra lite rapporter i pauserna i matchen mot Motala i morgon de lär väl inte ha någon rapportering.

2011-08-30 @ 21:47:41
Postat av: SL

slår ni inte i VH ,Motala B-lag så lär ni inte ta många poäng i ettan. Motala har ju tyvärr tappat massa fina spelare i år. NI VÅGAR ju inte möta VIK , så därför undrar man vem som har hand om ekonomin i eran klubb.Det är tjatigt att säga men den matchen skulle dra massor av folk samt höja intresset från sponsorer. Jag vet dessutom många av era fans som vill att ni antar utmaningen ,att möta VIK i träningsmatcher.

2011-08-31 @ 10:02:58
Postat av: Till sl

Snälla sl lägg ner allt tjat. Man får ju skämmas som västerviksbo :/



Starta en egen blogg så kan du skriva av dig där

2011-08-31 @ 21:05:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0