Hjälp till att landa supporterspelaren!

Vimmerby Hockeys sportgrupp har nu dragit igång arbetet med supporterspelaren. Samlingen pågår för fullt - haka på du också!

Först in var tre före detta VH-hjältar - Johan Jönsson, Michael Rosell och Sebastian Hellman. Vi avslöjar självklart inte hur mycket pengar de har gått in med, däremot bockar vi allra ödmjukast för de generösa bidragen.

Tanken med supporterspelaren är att de pengar som VH-fansen samlar in kommer att läggas på en spelare - VH-fansens egen spetsspelare, som förhoppningsvis anländer till Vimmerby inom en snar framtid. Rykten säger att man har långt gånga förhandlingar med en riktigt bra spelare

www.vimmerbyhockey.se kan du ladda hem ett formulär, som du fyller i. Skicka sedan in det till Vimmerby Hockey. Antingen mailar du på [email protected], skickar in till Vimmerby Hockey, Box 69, 598 21 Vimmerby, faxar på 0492-151 94 eller ger den ifyllda blanketten till någon du känner i Vimmerby Hockeys organisation.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kom igen och hjälp till med supporterspelaren! dryga 30 000 ska vara insamlat hittills! Bidra till att vi får en riktig toppspelare till klubben!

2011-08-17 @ 07:50:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0