Motalas skyttekung på tryout i Vimmerby

För andra dagen i rad kan vi berätta om en tryout-spelare som anländer till Vimmerby. I går var det den amerikanske backen Sean Perkins och i dag handlar det om Motalas 23-årige poängkung Marcus Schelin – 55 poäng (25+30) i tvåan i fjol och 24 poäng på 32 matcher i ettan med Mjölby säsongen dessförinnan. Marcus har totalt 130 division I-matcher i bagaget från tidigare säsonger. Han gör sin första träning med VH i kväll.

I går surrades det mest om Karlskrona som nästa klubbadress för Almtunas jagade poängmaskin Mark Hurtubise. Dessförinnan har han i stort sett varit klar för Olofström. I dag siar välunderrättade bloggare Stålnacke på NSD att han (Hurtubise) snart sätter namnteckningen längst ner på Asplövens kontraktsförslag. Den oändliga historien fortsätter…

Den svensk-isländske högerplockaren, Dennis Hedström, fick inte nytt kontrakt med Vimmerby Hockey efter den gångna säsongen. Ny klubbadress blir EHC Bregenzerwald i österrikiska andraligan. Där blir han bland annat lagkamrat med förre Gislavedsbacken Anders Selin. Flyttlasset till Österrike går i helgen.


Kommentarer
Postat av: Kommentar

Frågan är om Marcus håller div 1 klass? Visst han öste in poäng men när motståndet var bättre så fick han det svårt, som t.ex i playoff spelet mot Tyringe där han o de övriga fick agera koner. Lycka till från Motala

2011-08-17 @ 17:43:57
Postat av: Supporter

Jag såg Marcus Schelin träna med mitt lag Vimmerby igår.

Jag har tittat på div 1-2 hockey nu i snart 15 år..

Jag är säker på att Marcus kommer klara utmaningen och bidra med mkt poäng. Hoppas killen vill spela med oss i år. Du skriver att han och andra fick agerade koner i Motala Aif. Enligt min mening är det svårt för en kille att lyfta ett lag och inte "följa med" lagets dåliga prestation.

2011-08-18 @ 11:34:44
Postat av: Hallvardalvilde

good job please keep on the good work

2011-11-14 @ 15:27:14
URL: http://hallvardalvilde.blognext.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0