Smått och gott av intresse...

Seriekollegan Kumla fyller på truppen. Man har gjort klart med Sunnespelarna Jesper Gustafsson och Daniel Nilsson samt Max Lalander, som återvänder hem från Örebros J18-lag. Kumla är till stora delar ett nytt lag i år, då hela tolv spelare (än så länge) har värvats eller är på try out.

19-årige Jimmy Hellström återvänder hem till Arboga (även de i vår serie) efter några säsonger i Leksands ungdomsorganisation och nu senast spel med Kramfors-Alliansen. Hellström har erbjudits ett try out-kontrakt av moderklubben. Arboga har också gjort klart med finske Mestis-forwarden Rasmus Österback, som gjorde fem poäng på 41 matcher med TuTo i fjol.

VIK-backen Andreas Lind har bestämt sig för att fortsätta i klubben. I och med Andreas påskrift finns nu bara en backplats kvar att fylla för storfavoriterna i division II södra.

Gislaveds reslige back Anton Åström (med ett förflutet i Skellefteå) gjorde i somras klart med Asplöven. Väl på plats norröver var det något som fick Anton att ångra sig. I går skrev han istället på för Kristianstad i söderettan, utan att ens ha hunnit göra någon träning med Asplöven.

VH-fostrade Richard Carlssons nuvarande klubb, Huddinge, har haft en riktigt tung start på säsongen. Nu lämnar dessutom tre spelare klubben, som samtliga värvades inför den här säsongen. Dels handlar det om duktige backen Marcus Liikane (i Nybro i fjol) som helt plötsligt har bestämt sig för att lägga av. Ännu tyngre förlust är bröderna Jonathan och Johnas Persson, som båda snittade över en poäng per match med IK Ore i fjol. Mycket talar nu för att de återvänder till just Ore.

Mer Gislaved. Tre backar provspelade med klubben i förra veckan. En av dessa, den store backen Andreas Persson, har man nu valt att kontraktera. Andreas spelade i fjol i division II-laget IFK Hallsberg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0