Tränare Spaak nöjd med premiären

- Om man bortser från att vi i den första perioden var alldeles för valpiga, inte var noggranna i defensiven och inte riktigt beredda på tempot, så tycker jag att vi gör en helt okej premiärmatch. I den andra perioden, då de går ifrån till 3-1, får de lite av retroaktiv utdelning för sina missade chanser i den första perioden.
- Jag kommer ihåg hur det såg ut under den första träningsmatchen i fjol. Då mötte vi Skara och efter den matchen undrade jag vart jag hade kommit och hur det skulle gå. Men det gick ju ganska hyfsat till slut, skrattar VH-tränaren Anders Spaak.
Han är med andra ord nöjd med vad han fick se i kväll.
- Framför allt är det glädjande att vi är så fysiskt starka mot ett så här pass bra motstånd. Den tredje perioden dominerar vi totalt, säger han.
Det fanns även många individuella glädjeämnen i laget. Backförvärvet från Åseda, Emil Wahlberg, var lagets bäste spelare.
- Han agerade starkt både offensivt och defensivt. Kul också att se Patrik Bengtssons återkomst till hemmaklubben.
Härnäst väntar nu Tyringe (som fick stryk med 4-1 mot Mörrum i dag) borta på lördag, sedan är det dags för returmatch mot Kallinge hemma på söndag.


Kommentarer
Postat av: SL

när motståndar laget fattar att det gäller att plocka bort georgsson ,då åker VH på stryk mot det flesta lag.Han ligger bakom det mesta spelet i laget , konstruktivt o energimässigt.Retstickan widen är duktig oxo ,är väl borta en tid för skada.Tyringe matchen blir kul att se på, dom sänder väl den? Nu har vik sina sju backar i o med A.lindh påskrift ,väntar in åttan o lite till ?

lycka till vh mot tyringe.

2011-08-25 @ 09:54:20
Postat av: Till SL

Ja den sänds på canal+ HD

2011-08-25 @ 11:23:28
Postat av: Till SL

SL, är det inte snart dags att lägga av med ditt tugg om vimmerby hockey,det börjar att bli tjatigt nu.

2011-08-25 @ 13:26:37
Postat av: Till SL

Men om nu det är så enkelt att det bara är att plocka bort georg så blir vh värdelösa, varför hände det inte under förra säsongen då???

2011-08-25 @ 22:01:03
Postat av: anders

Derför att det var DIV 2!!!!!

2011-08-27 @ 00:45:46
URL: http://hockey.blogg.se/
Postat av: re anders

div 2 lag som tydligen var bättre än västervik

2011-08-27 @ 20:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0