Dråpslag för Nybro Vikings

Jonny Ågren och Andreas Elofsson är överlägsna poängledare i krisdrabbade Nybro IF. 25 respektive 22 poäng har de gjort hittills (trean ligger på 14) och det är inte långt ifrån lika mycket som resten av truppen har mäktat med tillsammans.
Nu har de båda bestämt sig för att ta timeout från hockeyn och väntas lämna Nybro inom kort.
Det här är ett dråpslag för klubben, som efter tillkännagivandet om sin ekonomiska kris och sänkning av löner redan har tappat tre spelare.
Andreas Elofsson har gjort sju säsonger i Nybro IF och är lagkapten. Jonny Ågren går mot sin bästa säsong någonsin och är en ikon i den sydsmåländska staden. Man trodde nog att han skulle vara den siste som skulle lämna skeppet, men vem klandrar honom?
Klubbassistenten i Nybro, Henrik Gustavsson, ger ikväll följande kommentar till Barometern:
– Vi håller på och inventerar truppen. Mer vill jag inte kommentera just nu. Du får prata med Ågren och Elofsson.
Det här bådar tyvärr inte gott. När dessa båda frontfigurer nu tar ställning är jag rädd för att det är starten på något riktigt otrevligt. Men jag hoppas att jag har fel.


Kommentarer
Postat av: Stefan

Det är väl bara att tacka KHK för att dom skapar oro i truppen inför All-ettan!

Om dom inte har fått ihop laget innan så borde det bli ännu svårare efter att dom har värvat ytterligare nästan en hel femma som kommer in och tar plats....

Men det kan ju också vara precis vad som behövs för att väcka upp dom spelare som inte har presterat vad som förväntades av dom....

den som lever får se........

2011-12-03 @ 14:44:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0