VH får leka vidare i Astrid Lindgrens Värld

Jag kan bara inte låta er undgå den här djuplodande analysen. KauKau-bloggaren tippar Vimmerby som åtta i Allettan. Motiveras bland annat på följande sätt:

”Nu blir det dock helt annan hockey. Den gamle forne storbloggaren (Georgsson) får nog finna sig i att nu är det slutlekt. Ska man leka mer, ja då blir det i Astrid Lindgrens Värld och inte på hockeyplanen. Vimmerby kan säkert sprattla lite i början av Allettan men sedan är det slut."

Trots att vi inte har i Allettan att göra får vi då hoppas på att det där sprattlet kommer i den absoluta ”början”, redan den 4 januari.

Du hittar videon här (inlägg 364, del 1 av 8). Och missa för allt i världen inte kommande avsnitt i den här såpan. Avsnitt två (plats sju, inlägg 365) är redan släppt.

OBS: Dra ner diskanten och slå gärna på echo-filtret, om du har något.


Kommentarer
Postat av: Stinget

Specialeffekterna håller ju samma klass som dialekten! CUCUaren är tellbaka!

2011-12-26 @ 05:46:21
Postat av: Arnold

Jag tror dessvärre det stämmer eller sjua som bäst. Kul höstsäsong var det i alla fall.

2011-12-26 @ 08:33:11
Postat av: Erik

Arnold: Och varför då? Varför skulle vi inte kunna ha åtminstone både SIK och BOIS efter oss i Allettan när vi hade det under 27 omgångar i div ett? Förmodligen för att du håller på något av de lagen!

2011-12-26 @ 09:51:33
Postat av: Om den där nu får rätt och vh åker på storpisk i allettan, så måste vi väl ändå slå oss för bröstet och va nöjda. Vi är nykomlingar i div 1. Förmodar att våran spelarbudget är långt ifrån nån drömbudget som tex lag som Vita hästen, khk, kallinge mm har

Om den där nu får rätt och vh åker på storpisk i allettan, så måste vi väl ändå slå oss för bröstet och va nöjda. Vi är nykomlingar i div 1. Förmodar att våran spelarbudget är långt ifrån nån drömbudget som tex lag som Vita hästen, khk, kallinge mm har om man jämnför. Vi förlorar inte nån hemma match. slutar två i serien efter suveräna hästen. Ja det går göra listan lång. Men visst efter framgång vill man ha mer framgång. Men personligen tycker jag vh har gjort allt över förväntat..

2011-12-26 @ 11:16:59
Postat av: Kriffe

Ingen vidare koll ni har gällande spelarebudgeterna för de olika lagen, Kallinge har inte någon drömbudget precis. Snarare ett låg budget lag med många killar i 20-års åldern som inte kräver speciellt mycket i ersättning.



Vi syns uppe i Vimmerby den 15:e...

2011-12-28 @ 06:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0