Vilka är de två nya på KHK:s träning i kväll?

Det ryktas om att Karlskronas spelare kommer att få se två nya ansikten på kvällens träning. Undrar om det handlar om en Nybroduo eller om ett brödrapar från Malmö?

Första tanken efter gårdagens match var besvikelse - mest över att trepoängssviten på hemmaplan är bruten. Och att det kändes onödigt att tappa en pinne mot Tranås. Men självklart ska man vända på det. Vi är nykomlingar och har tagit 35 av 36 möjliga poäng i hemmahallen och har +39 i mål. Och vad ska det bli av detta när vi är på topp? För återigen knäpper grabbarna ett topplag på näsan. Detta trots att matchen inte gällde något för oss, trots att det nu är hårdträning som gäller, trots att vi hade fem högpresterande spelare borta (ja, jag vet att Tranås också var vingklippt av skador) och trots att alla bara läääängtar till 4 januari.

Kul att se Eric Johansson i går. Supermotiverad, hårt jobbande och börjar få rejäl fart under rören. Med lite tur kunde han ha klämt in två patenterade vansinnesskott. Ett tog i ribban och ett gjorde duktige målvakts-Dennis i Tranås en svettig plockning på.

Om nu bara centern Shawn Snider kan steppa upp lite i offensiven, så kommer andrakedjan bli ruskigt vass.

Kommentarer
Postat av: Andreas Höglund

Intervju med Anders Spaak i länken. Svarar på frågor inför seriefinalen på onsdag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0