Slutspelsformen börjar infinna sig...

7-2 mot Boro ikväll och en av säsongens mest stabila segrar. Stundtals spel mot ett mål och 41-16 i skott. Vet inte om det är vi som är så bra eller om Boro var ovanligt blekt, men jösses vilken klasskillnad det var.

Såg matchen tillsammans med vårt finska nyförvärv, Ossi Korhunen. Han anlände till Vimmerby sent i eftermiddags. Efter att ha rest en hel dag valde han dock att inte vara med på uppvärmningen. Han var imponerad av sin nya klubb och såg väldigt mycket fram emot torsdagens träning.

Michael Rosell är redan ny favorit hos Ultras. Måste vara fruktansvärt jobbig och irriterande att möta. Han kommer bli enormt nyttig för oss.

Nu har vår kanadensiske vän, Malcolm Gwilliam, just landat. En delegation från Sportgruppen (läs: Danne Stolt) är och hämtar Malcolm och hans flickvän på flygplatsen i Linköping.

Måste säga att jag är ruskigt nöjd över räddningen jag gjorde av ett hårt handledskott upp på läktaren i första perioden. Högerhanden hade dock mått bättre med Hedströms plockhandske på sig. Men men, hellre lite ont i handen än att se ut som materialförvaltare Hans Majestät Mulla Milton gör för tillfället. Ett välriktat skott från Kapten Widéen häromdagen har färgat ena ansiktshalvan blå-lila-grön.

Tror nog att vi kommer vara några stycken som är sugna på att se morgondagens träning.

26-9 på de fyra senaste matcherna (två bortamatcher samt hemma mot Kallinge och Boro). Slutspelsformen börjar infinna sig…

Robin Rinaldo i VH Ultras arrangerade i kväll en ny "enkronasmatch". Det var alltså enskilda killar som gick in och betalade en krona per besökare (510 kronor) vardera till klubben. Grymt stort! Hoppas att många hakade på!

Mer VH Ultras. De uppmanar nu företag och privatpersoner att anlita dem för olika uppdrag. Det kan vara allt från att paketera varor, inventera och städa förråd till att måla ladugårdar, laga staket, skotta snö, rensa diken, blada i tidningar, sortera flaskor eller vad som helst. Alla intjänade pengar ska oavkortat gå till klubben. Som sagt: Ni är hjältar. Om du som företagare är intresserad att anlita dem, så gör ett inlägg i kommentarsfältet här nedan, så kopplar jag ihop dig med VH Ultras. Det borde vara lagstadgat att företag ska vara tvungna att stödja sådana här initiativ. Förutom bra pris utlovas ett gäng duktigt sköna boys!


Kommentarer
Postat av: Vh ultras

Finns de ingen/inga som har någon form av arbeten vi kan utföra?. Tänk på att de är avdrags giltigt halva priset för er. Vi gör jobben ni hatar och vi gör de för att stötta Vimmerby Hockey när vi har en kommun som bara kan tänka fotboll fotboll och fotboll.

2011-02-08 @ 22:46:19
Postat av: Conny

jo då, jag hör av mig när det e dax att plantera skog.

2011-02-09 @ 16:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0