Största hatten av för Västervik!

Jag måste erkänna att jag är ruskigt imponerad av Västervik i ettans fortsättningsserie. Laget har haft en osannolik säsong kantad av tragedier, skador, kraxande olyckskorpar, spelare som har lämnat och en massa annat strul. Men lik förbannat är man nu där och vinner matcher på löpande band. Med den moral och det hjärta som stommen av spelarna i den klubben har och visar, så är jag säker på att VIK kommer klara sig kvar utan kvalspel. Då ser det betydligt värre ut för exempelvis Mörrum och Pantern - lag som på papperet ser klart vassare ut än VIK. Västervik förtjänar all respekt och uppskattning de bara kan få! Jag tror också att allt trassel har stärkt gruppen och att man nu har kommit igenom detta som en starkare enhet. Hatten av för klubben, för spelarna och inte minst för Thomas Lind, som gör ett enormt jobb!

Under ett par veckors tid har ryktet nått oss från flera olika håll. Och i dag blev det officiellt - då presenterades nämligen den estniske backen Kirill Kolpakov som klar för Boro VHC. Kolpakov spelade i Boro även förra säsongen.

Om nu vi tar oss hela vägen till kvalserien till ettan, så är det enda "tråkiga" med Västerviks framfart att vi ju går miste om två stekheta lokalderbyn.

Skönt att det kom en ny dag även efter gårdagen. Nässjömatchen är glömd (dock inte erfarenheterna vi fick av den) och nu ser vi fram emot helgens höjdare i hemmahallen. Vissa sa att inställningen till matchen mot Nässjö igår inte var helt hundra. Det kan jag däremot lova att den kommer vara mot Kallinge på lördag i alla fall…

Kan heller inte undanhålla er några citat från Nässjös störste retsticka, den alltid lika ödmjuke Sebastian Bergqvist. Följande sagt till SmT/VP i dag:
"Helt underbart att knäppa dem på näsan. De tror att de är så himla bra. Visst har de några klasslirare, men vi är bättre som lag. Jag tycker inte vi vinner orättvist. Vi kämpar bättre med alla våra egna unga spelare än det ihopvärvade Vimmerby. Det är sällan man ser ett lag ta så dumma utvisningar som Vimmerby gjorde i sista perioden".

Tack Sebastian för din givmilda leverans av tändvätska. Den kommer räcka många grillsäsonger här i Vimmerby!


Kommentarer
Postat av: Bah

Det är ju lätt för lille Sebbe att vara kaxig - efter matchen. :(

2011-01-20 @ 15:07:28
Postat av: Erik

klart han kan vara kaxig med all rätt dem vann ju. sen kanske tabellen säger annat om vilket lag som är bäst. Nässjö vinner rättvist igår. Vimmerby spelarna är verkar ju inte vara så smarta direkt som drar på sig dem utvisningarna som dem gör. Nässjö Slet till sig poängen o värd dem. lille o lille sebbe vet ja inte. han va ju störst igår iaf :)

2011-01-20 @ 16:25:58
Postat av: J.R

Störst igår... Ja han var i alla fall fetast på isen...

2011-01-20 @ 17:06:27
Postat av: Pricken

Bra skrivet om VIK. Hittar ni samma moral och hjärta så kommer ni gå upp till ettan. Lycka till!

2011-01-20 @ 18:38:38
Postat av: Ultras

För här kommer han med mustaschen

2011-01-20 @ 21:59:29
Postat av: RBF

Ja säga vad man vill om vik, men det hjärta som sitter på Backarna Lind,Englund och framåt Heed,Bertilsson och Westerman saknar motstycke!!

Starka individer med ett stort Vik Hjärta.



Lycka till i fortsättningen VH



/Vik

2011-01-21 @ 15:32:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0