I väntan på nattens final...

Finske backen Ossi Karhunen spelade med Vimmerby Hockey från jul och framåt den gångna säsongen. I dag fick Ossi klart med ny klubb, då han signade med Hokki i den finska andraligan.

Efter kontraktsförlängningen med Jonas Ström skriver alltid lika insatte, välunderrättade, klarsynte och kloke monsterbloggaren i Norrland, Jimmy Stålnacke, följande:
"Skönt för Vimmerby som allt mer börjar se ut som en stark nykomling och hemma i Tigerkulan i vinter blir de inte att leka med."

Olofströms center Robin Rolandsson (39 matcher i OIK i fjol) väntades lämna det hårdsatsande laget. Och så blev det också. I dag gjorde han klart med Gislaveds IK i division II.

Stefan Wennerström representerade både Västervik, Munkfors och norska Viking i fjol. I år blir det division I-klubben Falu IF för Wennerström.

Efter att Jonas Ström skrev på återstår nu inte många platser i Vimmerby Hockeys trupp inför premiärsäsongen i ettan. En center samt 1-2 backar är vad Jaensson och kompani i sportgruppen siktar på.

Dags att brygga en STOR kanna espresso och fästa upp ögonlocken med tändstickor. Men minimalt med sömn den gångna natten ska inte få förstöra nattens hockeyfest i Vancouver. Snart ramlar dessutom store sonen och ett gäng av hans polare in för att se matchen.


Kommentarer
Postat av: sven

jag fattar inte varför ni tjatar om alla spelare från Västervik . jag tror faktiskt inte någon av dom skulle platsa hos oss ändån med det anfall vi har fått i år (ler)!

2011-06-16 @ 21:52:18
Postat av: SL

det roliga att mera på ingång i VIK, o så väntar vi på träningsmatchen mot vimmerby ?

2011-06-16 @ 22:15:14
Postat av: KP

Ni har ju samma spelare kvar som för två år sen och då kom de spelare som nu spelar i VH 1-4 i poängligan. ler. lycka till mot jonstorp ler

2011-06-16 @ 22:50:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0