Ibland känns golf hetare än hockey

Mariestads duktige back, Martin Ericsson, ansåg att tiden inte räckte till för hockey. Därför bestämde han sig nyligen för att sluta helt. Nu har han ångrat sig och fortsätter karriären i division III-laget Töreboda. 28-åringen har gjort drygt 161 matcher i allsvenskan och 225 matcher i division I.

Även division II-laget Värnamo värvar en back från division I. Troja-fostrade Christian Andersson (de tre senaste säsongerna i Halmstad Hockey) återvänder till Värnamo, där han spelade mellan 2006 och 2008. Den starke defensive backen har bland annat tre allsvenska säsonger med Troja i bagaget.

I går gjorde Malmö klart med tyske VM-spelaren Alexander Barta. Bara en av en handfull monstervärvningar till Redhwaks inför kommande allsvenska säsong. Vad innebär då detta?
Att Malmö kommer sopa hem allsvenskan hur lätt som helst? Nej!
Att Malmö bör sopa hem allsvenskan hur lätt som helst? Ja!
Att Malmö ännu en gång har allt att förlora? Ja!
Och det finns egentligen ingenting som talar för att det kommer gå bättre den här gången än vad det har gjort tidigare.
Däremot tycker jag att det är ruskigt kul med Stenbecks alla miljoner och med Malmös satsning. Och jag hoppas verkligen att den lyckas.

What a waste! Borlänges kanonback, Patrick Cedergren, uppges överväga att avsluta karriären. Enligt bloggare Stålnacke på NSD ska Cedergren ha fått ett fint jobberbjudande, som han sannolikt kommer att hoppa på. 23-åringen har gjort ett 30-tal elitseriematcher med Mora samt ett antal allsvenska matcher med Mora och AIK. Vakna alla sportchefer från ettan och uppåt! Här bör ”Operation Övertalning” inledas. Pronto!

Just nu: Jacobsson 2:a, Stensson 5:a, Hanson 9:a och Edfors 16:e. Tjänstefel att inte gå och sätta sig framför tv:n. Framför allt eftersom vi ju alla vet att McIlroy sällan håller fyra rundor. Så får det bli!


Kommentarer
Postat av: Fladderpass?

Har Fladderpass lagt ner bloggen?

2011-06-20 @ 18:45:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0