Lite VIK, lite Burra och en ursäkt

Västervik seglar upp som en allt större favorit i division II. I veckan gjorde man klart med Osbys poängbäste spelare, Andreas Bergström (14+20 den gångna säsongen), samt förlängde med duktige jenkaren Chris Davis, som fick större delen av den gångna säsongen spolierad på grund av skador (här förfogar laget över ett riktigt sparkapital). Idag har också Thom Nordin förlängt med klubben och i så fall är väl forwardsbesättningen i stort sett fylld då tolv forwards är klara, men vad händer med ex vis Mattias Nordqvist, von der Geest Jr och Carlsson-Schaden? Nu väntar vi på några starka namn till backsidan, som hittills ser lite tunn ut då bara tre backar är kontrakterade än så länge (lagets bäste back i fjol, Fredrik Lindblom, sägs dessutom förhandla med ett lag i norrlandsettan), samt ett komplement till Elliot Gutestam i målet (Joakim Strandberg skrev på för Pantern i förrgår). När sportchefen Thomas Lind syr ihop detta (plus gör klart med en tränare) så lär VIK med all sannolikhet kunna räknas in som ett hårt tippat lag i serien. Betänk också att inget av fjolårets topplag, Helsingborg, Kallinge och Vimmerby, heller finns kvar i division II.

Stefan Bemström förlänger med SSK. Åtminstone en som har kvar sitt hjärta för sportklubben och som inte lockades av Malmös sedelbuntar!

Apropå Malmö, så ska förre KRIF-spelaren Robert Burakowsky (ni vet han som blev ”skadad” mitt under säsongen, gick under jordens yta men som absolut INTE var osams med vare sig tränare eller medspelare) börja träna MIF:s P-96:or. Burra har inte setts till sedan i januari månad – inte förrän nu alltså, då han alltså helt plötsligt dök upp i Malmö för att inleda en ny karriär som tränare för 15-åringarna..

Visby/Roma la beslag på seriekollegan Skövde IK:s store center Victor Enmalm. Dalmasen, fostrad i Leksand, ses som ersättare för lagets bäste spelare i fjol, Oskar Lundberg, som lämnar för Tranås AIF (se tidigare inlägg) – en annan motståndare till oss kommande vinter.

Har fått en del pikar för att det inte händer så mycket  här på bloggen. Anledningarna till detta är framför allt fyra:
1) Mycket jobb.
2) Mycket hockey.
3) Bara ett par platser kvar att fylla truppen med, så det är ganska lugnt på VH:s silly season-front.
4) Den här förbannade värmen.


Kommentarer
Postat av: marcus

är spelschemat spikat nu?

2011-06-09 @ 04:41:43
Postat av: Jokke

Angående Geest jr. Han ska spela i Tingsryds juniorlag i vinter. Sen så har han väl inte visat något intresse för vik då han inte kört någon försäsongsträning med laget. Om man ska ta plats i ett satsande lag så måste man ju vara delaktig på sommarträningen

2011-06-09 @ 11:24:27
Postat av: Jocke

Notan kanske lägger av???

2011-06-09 @ 22:38:52
Postat av: Krille

Har ni några träningsmatcher inbokade än?

2011-06-10 @ 10:57:43
Postat av: Micael

Spelschemat fick vi i veckan och kommer läggas upp i sin helhet på hemsidan under helgen.

Premiären spelar vi borta mot Arboga söndag 18/9 kl 16.00.

Hemmapremiären sker onsdagen därefter, 21 september, kl 19.00 mot Mariestad.Vad gäller träningsmatcher så blir det förmodligen helt spikat under kommande vecka.

2011-06-11 @ 11:22:21
Postat av: Sigge

Blir det nån träningsmatch mot Västervik??

2011-06-11 @ 15:26:45
Postat av: SL

garanterat så vågar inte vimmerby möta vik i en träningsmatch, den skulle nog dra en hel del folk i vimmerby eller västervik?

2011-06-13 @ 23:49:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0