Tyringe spänner musklerna ... och Hästen skräms!

Västervik ser tyvärr ut att mista mycket duktige backen, Fredrik Lindblom, som sägs vara på väg till Kiruna IF. Alltid välunderrättade monsterbloggaren Stålnacke i norr, har källor som säger att ” De är muntligt överens och det återstår bara detaljer. Så de räknar med att det blir påskrivet i veckan”. Lindblom och representanter från Kiruna ska ha träffats i Stockholm för dryga veckan sedan och förhandlat. Dessa förhandlingar verkar nu ha resulterat i att parterna är överens. Återstår att se om det stämmer…

VIK:s seriekollega, Tyringe SoSS, har landat ett tungt nyförvärv i 32-årige forwarden Martin Arup. De två senaste säsongerna har Arup spelat i danska högstaligan (39 poäng på 34 matcher med Rodovre) samt i den franska högstaligan (22 poäng på 26 matcher med Morzine-Avoriaz). Arup är fostrad i Tyringe men har under årens lopp bland annat spelat några allsvenska säsonger med Lakers och Rögle samt i fem säsonger med norska Comet.

Mer om våra motståndare från i fjol. Målvakten Gabriel Popanicic återvänder till Nässjö från Tranås. Den 20-årige Sävsjöpojken har setts som extremt lovande ända sedan ungdomsåren. Kommer det steg i utvecklingen, som vi är många som har väntat på, kommande säsong?

Nybrobacken, Marcus Liikane, lämnar redan efter en säsong. Liikane, som inte gjorde någon succé hos topplaget i div 1 F, blir nu lagkamrat med VH-fostrade Richard Carlsson i Huddinge.

Nog för att vår seriekollega Vita Hästen har värvat starkt hittills, men dessa spelare känns ju som små ynkliga parenteser i jämförelse med värvningsförsöket som stora delar av Hockeysverige nu pratar om. Det ryktas nämligen att Mika Viinanens (Traktor Chelyabinsk i KHL och Timrå i Elitserien den gångna säsongen) hustru har fått ett kalasjobb i Norrköping och att familjen planerar att slå sig ner där. Om det ens finns någon gnutta sanning i detta rykte, så är bara det väl värt att gratulera sportchef Sigfridsson för.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0