Vimmerby ljummet denna heta dag...

I dag började Mikael Mjörnberg, bloggare på hockeysverige.se, ta tempen på division I-lagens värvningar so far... Först ut var vår serie, division 1 E. Enda laget som beskrivs som "heta" är Mariestad, medan Vita Hästen, Skövde, Vimmerby och Tranås beskrivs som "ljumna". Kumla, Arboga, Grästorp, Mjölby och Sunne har han valt att kalla "kalla" än så länge.
Om Vimmerby skriver Mjörnberg:
”Som nykomling kommer Vimmerby ofrånkomligt att få slå ur underläge, men det är ingen svag liten aktör som tar klivet upp i ettan. Klubben har redan visat att man är med för att slåss på riktigt i och med sina aktioner på transfermarknaden. En av de viktigare sakerna för en stark nykomling är att ha sett om sitt hus på målvaktspositionen (se bara på Grästorp med Pierre Svensson ifjol), det är precis vad Vimmerby har gjort. I Calle Brattenberger, som man hämtade från Pantern, får man en rutinerade burväktare som är långt ifrån någon stjärna, men som är precis så division ett-stabil som en nykomling som Vimmerby är i behov av. Att man dessutom lyckats locka hem Jim Nordh från Oskarshamn gör så klart inte saken sämre. Ett varningensfinger också för Gustav Elfving. Den Troja-fostrade forwarden sprutade ur sig poäng i division två ifjol och kan med mycket istid i Vimmerby komma att utvecklas väldeliga.”
Läs hela inlägget här.

Apropå värvningar. Seriekollegan Tranås gjorde i dag klart med vasse rightforwarden Oskar Lundberg från Visby/Roma. I fjol gjorde Lundberg 41 poäng på 34 matcher i division I för gotlänningarna. Bra nyförvärv!


Kommentarer
Postat av: Forza

Är inte vhbloggen och Fladderpass också ganska ljumma.Finns det inget matnyttigt? Saknar blogginlägg.

2011-06-08 @ 19:31:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0