Vilken match vi får på söndag!

Usch vad nervös jag var inför kvällens match mot Karlskoga. Obefogat, skulle det visa sig. Visst var hemmalaget målmässigt med ganska länge, men enligt rapporterna från Karlskoga var VH det klart bättre laget matchen igenom.

Vilken match vi får i Vimmerby ishall på söndag! Seriefinal i Kvalserien mot division I-laget Sunne. Vinnaren där har verkligen bäddat väl för sig inför de tre avslutande omgångarna.

Fem poäng efter två omgångar är riktigt bra, även om det snöpliga poängtappet mot Grums fortfarande grämer. Härnäst har Grums dubbelmöte mot Karlskoga och jag tror att de plockar sex poäng där. Samtidigt har vi dubbelmöte mot Sunne. Kvalserien lär leva ända in i den sista omgången.

5-1 mot Karlskoga och 3-2 mot Grums. Fem poäng och 8-3 i målskillnad. Sunne och Vimmerby har kopierat varandra under de två första omgångarna.

Karlskoga hade koll på Vimmerbys förstakedja. Pang, pang, pang, så hade andra- och tredjelinan vänt 0-1 till ledning 3-1.

Kvalserie F kommer att bli en riktig rysare. Efter kvällens omgång står Gislaved, Helsingborg, Kallinge och Tyringe samtliga på tre poäng. Västervik har noll, men har bara spelat en match, då de stod över i kväll.

På söndag är förhoppningsvis vår poängledare, Robin Ekström, 73 poäng (32+41) på 37 matcher den här säsongen, tillbaka. I kväll låg han nedbäddad med trasslande mage.

Karlskogas tränare, Thomas "Sylta" Karlsson, var inte allt för nedslagen efter förlusten:
"Vi mötte ett bra lag, mer komplett än Sunne. Vi är på en högre nivå nu också och varje misstag får vi betala direkt", var en del av det han sa till NWT efter matchen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0