Anders Spaak berömde Grästorp

Självklart var det en nöjd VH-tränare som jag pratade med efter matchen. Samtidigt berömde han Grästorp och påtalade att de tre poängen inte var självklara.

”Vi gör ingen jättematch men samtidigt var Grästorp riktigt bra. De har utan tvekan kapacitet för att vara högre upp i tabellen än vad de är i dag.

Efter matchen pratade jag med journalister från lokaltidningen och de sa att Grästorps första period i kväll var det bästa de hade sett laget prestera under hela säsongen.

Jag måste erkänna att vi kom undan med blotta förskräckelsen i den första perioden. Om de hade haft optimal utdelning så hade de haft ledningen med ett par kassar. Då hade vi varit illa ute och kanske inte rett ut det här till slut.

Det finns några killar som utmärker sig i kväll. Petrus Olivestam sliter nästan hårdare än vad alla andra spelare gör tillsammans. Han kör som en jävel i varje situation. Jesper Olsson är också riktigt bra och det är en förmån att få förfoga över fyra så här bra centrar. Calle i målet är också riktigt bra. Det är han alltid.

Nu har vi tio poäng ner till det första laget under Allettan-strecket. Om vi bara sköter vårt - behåller fokuseringen, spelar organiserat och inte tappar ödmjukheten - så ska vi inte behöva bry oss om de andra lagen”


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0