Efterlängtat nyförvärv till Gislaved

I fjol gjorde f.d. AIK-forwarden, Fredric Korduner, succé i Gislaved med 37 poäng på 36 matcher. Han var dessutom laget bäste spelare sett över hela säsongen. Till den här säsongen drog han till Fort Wayne Komets i CHL men efter en del skadebekymmer valde han att flytta hem. Och nu är han åter klar för Gislaved. Premiären sker mot Kumla på söndag.

Häromdagen fick Tyler Roeszler kicken av Vita Hästen. Nu är han i Luleå och tränar med stans elitserielag. Bakgrunden till detta är självklart att han är polare med bröderna Abbott samt att Luleå är kort om folk på grund av landslagsuppdrag och skador. Återstår att se var den lille rappe kanadensaren hamnar till slut.

För ungefär ett år sedan for 21-årige Christoffer Aniander in i sargen och krossade en ryggkota. I fredags gjorde den förre Vita Hästen-backen comeback i moderklubben Mjölbys fjärdelina. Mycket glädjande...


Kommentarer
Postat av: Observanten

På tal om nyförvärv: inga poäng än av nye kanadensaren Shawn Snider. Börjar det inte lukta lite #24 Todd Richardson om honom?

2011-11-07 @ 20:39:21
Postat av: Erik

Ehhh... du tycker inte att det känns som du dissar honom lite snabbt???. Han har spelat matcherna mot Vita Hästen och Tranås - två stenhårda matcher, där vi "bara" har gjort sex mål. Shawn kommer att ges tid och han växer in i det mer och mer. Hans inledning i Asplöven var katatstrofal i fjol. Som en nybörjarna de första 6-7 matcherna, sedan bara exploderade han och gjorde nästan två poäng i snitt per match resten av säsongen.

2011-11-07 @ 20:48:17
Postat av: PW

Bloggarn, det är även så att Sune Bergman har bra kontakt med Luleå vi har haft folk sedan förra säsongen som tränat med Luleå i uppehållen.



Johan Persson (nu i karlskrona) tränade med luleå förra året vid julen



Jimmy Andersson (i vita hästen) tränade med Luleå förra året



Alexander Bergh ( i vita hästen) blev akut inkallad av Luleå matchen mot LHC för en vecka sedan.



Och att sune haft hand om Bröderna Abbots i norge

finns ett rätt bra samarbete



därav finns även Tyler där! hoppas det går bra för han vart han än hamnar

2011-11-07 @ 20:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0