En match avstängning för Brattenberger

Tranås tränare, Torleif Lundsten, tyckte att allt förutom avstängning resten av säsongen vore ett "lagbrott". Men när domen i dag kom från förbundet så stannade straffet för VH-målvakten Calle Brattenberger, efter hans slagsmål i slutet av matchen mot Tranås, vid en match.
Utöver den automatiska avstängningen får Calle också en tillrättavisning om att i framtiden rätta sig efter de regler som finns.
– I matchrapporten skrev domaren att Calle utdelade ett slag med klubbhandsken mot magtrakten på motspelaren och att det inte var kraftigt. Därför tycker jag att domen på en match avstägning var ganska väntad, säger Nicklas Oscarsson, assisterande tränare i Vimmerby, som läste rapporten i dag.
Calle står alltså över söndagens drabbning mot Mjölby men är sedan tillbaka på onsdag igen.

Kommentarer
Postat av: PW

Ok! jag blev lite förvånad att han fick en match avstängning. Vi hade ett stort slagsmål förra säsongen när vi mötte kumla där våran kille gav deras back rejält med stryk och resulterade i ett par tänder fattigare för kumla backen!



varken våran eller deras back fick mer än game



här är fighten



http://www.youtube.com/watch?v=kEDeBz1qrr8

2011-11-12 @ 21:15:43
Postat av: Ricke

Är det någon som vet något om "lånet" som ska stå imorgon?

2011-11-12 @ 22:11:19
Postat av: Mange

PW: Det är det där med målisar o klubbhandsken som spökar i fallet med Bratten. Jag vet inte exakt vad reglerna säger men om man som målis hinner tänka innan så är det nog regelmässigt bättre att kasta handskarna. Tvärtom mot hur det är för utespelarna..

2011-11-13 @ 10:23:24
Postat av: jöpa

Torleif bör nog se över sina egna spelare innnan han kastar skit på de andra lagens spelare. Tänker framförallt på qvarnström, Hoppas någon mosar han..

2011-11-13 @ 11:26:45
Postat av: stefan

Till JöPa.

Redan klart Erik tog hand om det....

2011-11-14 @ 10:14:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0