En påse söndagsblandning

Bloggarkungen Mikael Mjörnberg var och kollade Skövdes 7-1-seger mot Tranås i kväll. Det bästa med TAIF-anjknytning verkar ha varit de tappra fansen, men han tyckte också att:
"De borde förvisso ådömas spöstraff för den vansinnigt usla smaken att ha en sjukt störande och högljudd trumma"

Real Västervik fortsätter att forsa fram mot division 1-kvalet. I kväll vann man hemma mot Boro med 4-1, efter att ha gjort 3-0 i sista perioden. 520 personer tittade på.

I och med kvällens 5-0-seger borta mot Gislaved blev Vita Hästen (inte helt oväntat) första lag att nå 100 gjorda mål i division 1 E (ja, av lagen i landets samtliga division 1-serier förresten).

Näst flest gjorda mål och näst minst antal insläppta. Näst flest vunna matcher och näst minst antal förlorade. Jag tycker faktiskt att Vimmerby Hockey förtjänar sin andraplats i serien.

Men som Spaak antyder: Än så länge är lagets prestationer och de tolv poängens försprång till första laget under strecket till Allettan egentligen inte värda någonting.

F-serien är i många hänseenden helt unik. Bland annat har de fyra första lagen (som är de enda lagen i serien som har en positiv målskillnad) tillsammans 133 plusmål (det "sämsta" laget av dessa har +24). Även publikintreset kan ju noteras. I dag spelades en sportsligt sett i stort sett ointressant match mellan topplaget Karlskrona och mediokra Pantern. Inför 2665 åskådare!

Medan det i A-serien spelades toppmatch i Umeå Arena mellan Teg och Asplöven. Inför 186 åskådare. Olika är Herrens hockeyrör.

Robin Ekström fick sitt knä undersökt i veckan. Tyvärr lär Robin tvingas vila en månad och sedan ta sikte på att göra comeback efter jul. Skönt att vi har att fylla på med på forwardssidan. Andreas Rundgren ersatte i kväll och gjorde det oerhört bra.

Kommentarer
Postat av: Christer Lindfors

Micke jag vill passa på att tacka för den suveräna och snabba rapporteringen du har efter alla VH:s matcher! Det uppskattas grmt mycket!

2011-11-20 @ 21:11:46
Postat av: Göteborg

Instämmer med Christer, helt Suverän rapportering för oss VH fans i förskingring. Till skillnad mot många andra klubbars referat, t ex Arboga, som inte bemödar sig om att notera motståndarlagets målskyttar. Nej Micke fortsätt på den inslagna vägen och lycka till i fortsättningen!

2011-11-21 @ 10:06:54
Postat av: RRC

Ja, man kan faktiskt t o m bo i Västervik och uppskatta den här bloggen. :-) Snabb, välskriven och inte sällan lite smårolig. Du kanske kan blogga åt VIK också, som extraknäck (hähä)? Jag menar nu när Linds blogg har hamnat där den rätteligen hör hemma - i malpåse!



2011-11-22 @ 09:44:33
Postat av: Micael

RRC:

Det är faktiskt den största komplimangen och det största erkännandet som jag någonsin har fått - och jag menar det. Tack! ;-)

2011-11-22 @ 23:08:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0